Connect with us
Publicitate

POLITICA

Băsescu la TVR1: PDL nu va obține nici 25% la alegeri, dacă nu își corectează atitudinea față de actele de corupție. Vezi ce spune Emil Boc

Publicat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat într-o emisiune difuzată pe TVR1 că PDL nu va obține nici 25% la următoarele alegeri și că pentru el sunt o mare decepție. „Dacă nu îşi vor corecta atitudinea faţă de actele de corupţie, PDL are şansa să nu ia nu numai 30%, nici 25%. Nu mai suntem la stadiul la care sa stea linistiti dacă ştiu că comit acte de corupţie. Îi spun amical oricărui politician, să nu stea liniştit dacă comite acte de corupţie”, a avertizat Băsescu.

Nu mă aşteptam la scandalul de corupţie de la PDL Cluj, cu cazul primarului Apostu. Sunt informaţii că acolo se întâmpla ceva în neregulă de şase luni. Sunt informaţii şi despre alte judeţe. Asta nu înseamnă că cineva se duce şi îi avertizează să fure mai cu grijă, că se ştie”, a mai declarat președintele.
Mai mult aici.
Marţi, premierul Emil Boc, aflat la Lancrăm, în judeţul Alba, cu ocazia deschiderii oficiale a lucrărilor de construcţie a tronsonului 2 de autostradă Orăştie – Sibiu, a declarat despre cazul Apostu: „un ministru sau alt demnitar al statului nu ştie asupra cărei persoane se emite un mandat de ascultare sau ceva de acest fel. Aceste lucruri aparţin de autorităţile abilitate din Justiţie”. În legătură cu declaraţiile preşedintelui despre actele de corupţie din partid, Boc susţine că: „Noi, ca partid, avem aceeaşi atitudine dintotdeauna: Justiţia îşi urmează cursul, orice persoană beneficiază de prezumpţia de nevinovăţie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax