Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătaie pe posturile de grefier arhivar de la instanţele de judecată. Vezi notele obţinute la concursul de sâmbătă

Publicat

Persoanele care au dorit să activeze pe unul dintre posturile de grefier arhivar scoase la concurs la instanţele din Alba au participat, sâmbătă, la concursul organizat la sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

În total, s-au înscris 58 de candidaţi pe cele trei posturi scoase la concurs, după cum urmează: 31 de candidaţi pentru postul vacant de la Judecătoria Câmpeni, 15 candidaţi pentru postul vacant de la Tribunalul Sibiu şi 12 candidaţi pentru postul vacant de la Judecătoria Sălişte.

Notele obţinute de candidaţi au fost făcute publice luni, urmând ca, după soluţionarea eventualelor contestaţii, să fie publicate şi rezultatele finale. Notele pot fi consultate aici: tabel note concurs grefieri arhivari.

Vineri s-a încheiat şi perioada de depunere a dosarelor de participare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier ce va avea loc în 12 noiembrie 2011. Pentru cele două posturi de grefieri cu studii medii, vacante la Curtea de Apel Alba Iulia, s-au înscris 70 de persoane, iar pentru posturile de la Judecătoriile Aiud, Orăştie şi Sibiu s-au înscris 16, 19, respectiv 16 candidaţi. Postul de grefier statistician cu studii medii economice, disponibil la Tribunalul Sibiu este râvnit de 10 candidaţi.

Mai multe informaţii despre organizarea şi desfăşurarea acestor concursuri găsiţi pe site-ul Curţii de Apel Alba Iulia disponibil pe Portalul instanţelor de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax