Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BEJ Alba a sesizat Poliția cu privire la niște mesaje SMS ”otrăvite” la adresa Vioricăi Dăncilă, atribuite lui Mircea Diaconu

Publicat

PSD Alba a sesizat Biroul Electoral Județean cu privire la ”distribuirea de materiale de propagandă electorală, contrare ordinii publice constând în mesaje SMS”. Era vorba despre mesaje de atac la adresa Vioricăi Dăncilă. BEJ Alba a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Alba pentru identificarea emițătorilor.

Este vorba despre niște mesaje care par a veni din partea Mircea Diaconu. ”În fapt în data de 8 11 2019, în jurul orei 19-21, de pe numerele de telefon 1795, 1836 și 1831 au fost transmise o serie de mesaje cu caracter politic din partea candidatului Mircea Diaconu”. În probațiune au fost anexate trei capturi foto. BEJ a apreciat că afirmațiile PSD nu sunt susținute probatoriu și că nu se poate hotărâ dacă aceste mesaje au fost trimise de Mircea Diaconu. 

Din acest motiv, BEJ a înaintat IPJ Alba plângerea pentru identificarea posesorilor. Mesajele aveau conținut ” speculativ și defăimător” la adresa candidatului Viorica Dăncilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax