Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Big Brother” la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir. Liceul este supravegheat cu 24 de camere video

Publicat

Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir a fost dotat recent cu echipamente de supraveghere video, în urma unei investiţii de 15.000 de lei din bugetul instituţiei de învăţământ. În total, liceul este monitorizat cu 24 de camere video conectate la internet.

Directorul instituţiei, Miron Bur a declarat că sistemul a fost dotat cu 16 camere video noi, amplasate în tot atâtea săli de clasă, conectate la internet. Monitoarele de supraveghere se află atât în biroul directorului, cât şi într-o sală din liceu special amenajată în acest scop.

Potrivit conducerii liceului, scopul instalării acestor camere este în primul rând pentru supravegherea elevilor în timpul probelor de bacalaureat, dar vor fi utilizate şi pentru asigurarea siguranţei acestora în cadrul instituţiei, pe timpul cursurilor. Bur a precizat că acest sistem va ajuta la evitarea incidentelor nedorite între elevi, dar şi între ei şi unele persoane din afara liceului.

Investiţia este  în valoare de 15.000 lei, bani care au fost suportaţi din bugetul liceului. De menţionat este faptul că la Colegiul „David Prodan” din Cugir mai funcţionează şi alte 8 camere video, mai vechi, instalate anul trecut, ce au ca arie de supraveghere holurile şi zona exterioară a clădirii.

Potrivit directorului Miron Bur, în limita fondurilor disponibile ale liceului, pe viitor vor fi mai instalate încă 6 camere de supraveghere, în afara celor 24 funcţionale.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anonima

    sâmbătă, 28.04.2012 at 19:04

    Ce oameni frate ! acum chiar e inchisoare :-j

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax