Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bilanţ la 9 luni de activitate: IPJ Alba, pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte infracţiunile economico-financiare constatate

Publicat

IPJ Alba se poziţionează pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte numărul cazurilor în care s-a început urmărirea penală în domeniul criminalităţii economico-financiare. Datele au fost prezentate în bilanţul de activitate al IPJ Alba, realizat pe primele 9 luni din acest an.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba se situează mult peste media pe ţară în domeniul constatării de infracţiuni economico-financiare. Au fost constatate 1.832 infracţiuni de natură economico-financiară (+18,6%), pentru care au fost sau sunt în curs de cercetare 1.079 persoane (+2%). Au fost soluţionate 1.369 dosare penale, din care 847 (62%) de ofiţerii de investigare a fraudelor de la reşedinţă“ se menţionează în bilanţ.

În această perioadă s-a început urmărirea penală pentru 357 de infracţiuni, iar alte 145 infracţiuni/100.000 locuitori au fost declinate altor instituţii. O creştere de 72% a fost constatată şi în ceea ce priveşte faptele de evaziune fiscală. Dacă în anul 2010, în aceeaşi perioadă, au fost constatate 303 astfel de infracţiuni, în primele 9 luni ale anului în curs IPJ Alba numără 521 de infracţiuni din domeniul evaziunii fiscale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax