Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călin Potor, tras „pe banca de rezerve” de reforma PSD-ului. Ioan Dîrzu: „Vor mai fi și alte oportunități, probabil, după data de 11 decembrie”

Publicat

Calin potor Deputatul Călin Potor  a fost „atins” de reforma PSD-ului, după ce liderii au evaluat activitatea actualilor parlamentari și au ajuns la concluzia că vor merge în campania de la parlamentare cu oameni noi. Așa se face că Potor, care, potrivit deputatului Ioan Dîrzu, și-ar fi dorit primul loc pe lista de Senat, a fost scos din cărți pentru un nou mandat de parlamentar.

Întrebat într-o conferință de presă despre decizia de a renunța la actualul deputat Călin Potor pentru aceste alegeri parlamentare, președintele organizaţieie Alba, Ioan Dîrzu a declarat că decizia a fost luată în urma unor studii sociologice în rândul populației și a evaluării activității sale de parlamentar.

„Este colegul meu de parlament, eu îl apreciez foarte mult, dat totuși există o echipă în spatele PSD-ului, un Comitet Executiv și o cercetare sociologică care ne spune ceea ce doresc cetățenii. PSD face o reformă și între 65 și 70 la sută din viitorii parlamentari sunt persoane noi. Lista PSD-ului este formată din persoane care nu au mai fost în parlament și totodată s-au făcut și evaluări vizavi de activitatea din Parlament. Așa cum ați făcut și voi la nivel județean, alții au făcut la nivel național și s-a ajuns la această listă. Eu sunt convins că oricine putea să fie în locul nostru, dar aceasta este formula pe care PSD Alba a hotărât-o”, a spus Dîrzu.

VEZI: Profil de CANDIDAT EȘUAT: Deputatul Călin Potor, eliminat politic de PSD Alba. Greșelile care i-au distrus cariera

14877663_1264736970214567_255954768_nÎntrebat cum a primit Călin Potor această decizie , Dîrzu a ezitat să dea un răspuns, însă primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a răspuns ironic: „Cu mare bucurie”.

Potrivit președintelui PSD Alba, nemulțumirile apărute de pe urma listei finale nu au dus la demisii în partid, iar în ceea ce îl privește pe Călin Potor, spune că vor mai exista oportunități și după alegerile parlamentare.

”În echipă întotdeauna există un loc și vor mai fi și alte oportunități, probabil, după data de 11 decembrie. Este o persoană cu notorietate mare și de care avem nevoie în echipă. În urma acestei liste nu a fost nicio demisie, el și-a exprimat dorința și a spus că, dacă este locul I la Senat va rămâne pe listă, dacă nu, nu rămâne. A fost opțiunea dânsului”, a încheiat Ioan Dîrzu.

VEZI:  FOTO-VIDEO: Candidații PSD Alba și-au depus dosarele pentru parlamentare. Ținta organizației: un senator și trei deputați

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    joi, 27.10.2016 at 14:57

    Am întrebat la o postare pe facebook a d-nei Potor,legat de un slogan din campania electorala a soțului dânsei….nu mai rețin „versurile”, când tre sa rad!!??? Acum întreb .. mai are rost sa rad!?))))))))))))))))))))) Se pare ca plimbărețul iasă la pensie….sau se muta la ALT partid?????!!!!!))))))))))))))))))))))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax