Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cei mai activi parlamentari din opoziție. Unul dintre ei este din județul Alba

avatar

Publicat

Publicitate
Florin Roman

Cel mai prolific deputat de opoziție parlamentară provine din rândurile PNL. Florin Roman, deputat de Alba, a inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate, scrie știripesurse.ro. 

La aproape doi ani de mandat, o privire mai atentă pe activitatea parlamentară, ne arată că nici parlamentarii puterii, dar nici ai opoziției, nu se omoară cu munca.

Cel mai prolific deputat de opoziția parlamentară provine din rândul Partidului Național Liberal, Florin Roman, deputat de Alba. A inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate. Deputatul PNL de Alba este unul din cei mai vocali opozanți și s-a făcut remarcat în cauza Centenarului. El este autorul amendamentului prin care Alba Iulia este declarată „Capitala Marii Uniri”, deputatul care s-a luptat cel mai mult pentru realizarea Monumentului Unității de la Alba Iulia. A fost deputatul care a pus alimentele pe tribuna Parlamentului la moțiunea de cenzura împotriva guvernului Tudose și care a inițiat legea împotriva radarelor ascunse.

În Uniunea Salvaţi România (USR), cele mai multe inițiative îi aparțin lui Cristina Iurișniți, 97 din care 7 transformate în legi. Majoritatea legilor vin în sprijinul învățământului. Iurișniți este foarte activă la nivelul comisiei de învățământ a Camerei Deputaților.

În Partidul Mișcarea Populară (PMP), veteranul Petru Movilă ține steagul sus. Nu este doar vocal, ci și un parlamentar cu multe inițiative: 105, din care 6 transformate în legi.

sursa: știripesurse.ro

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

SINUCIDERE la Cugir. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac, pe o stradă din oraș

avatar

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cugir a fost găsit, miercuri noaptea, spânzurat de o creangă a unui pom aflat în fața unui bloc, pe o stradă din oraș. Se pare că bărbatul a fost găsit de un cetățean care locuiește într-un imobil situat pe strada Rozelor din oraș, miercuri, 12 decembrie, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Muncii: Agresorii din cazurile de violență domestică vor beneficia de consiliere psihologică gratuită

avatar

Publicat

psiholog sedinta

Agresorii din cazurile de violență domestică pot beneficia de consiliere psihologică, atât în cadrul unor servicii de specialitate publice, cât și private. Măsura poate fi dispusă de către instanţele judecătoreşti competente în sarcina agresorului, în soluţionarea cazurilor de divorţ, în care s-a reţinut culpa unuia dintre soţi cu privire la săvârşirea unor fapte de violenţă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cititori fideli și instituții publice premiate de Biblioteca ”Lucian Blaga” din Alba. Concert Paula Seling

avatar

Publicat

Cititori fideli, instituții administrative și culturale din Alba alături de mass-media au fost premiați în Gala Premiilor Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba, ce a avut loc miercuri seară în incinta Alba Mall. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de solista Paula Seling.Gala de miercuri seară a fost deschisă de tânăra actriță, Cătălina Mihăilă a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări la legea dării în plată. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă

avatar

Publicat

taxe bani euro

Legea dării în plată a suferit noi modificări, marţi. Senatorii din comisia de buget şi finanţe au decis că ea nu se va aplica celor care au luat credite prin programul Prima Casă. În schimb, au fost aprobate mai multe amendamente care favorizează debitorii, stabilindu-se clar care sunt situaţiile de impreviziune.Pentru a se aplica, modificările […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate