Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cei mai activi parlamentari din opoziție. Unul dintre ei este din județul Alba

Publicat

Florin Roman

Cel mai prolific deputat de opoziție parlamentară provine din rândurile PNL. Florin Roman, deputat de Alba, a inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate, scrie știripesurse.ro. 

La aproape doi ani de mandat, o privire mai atentă pe activitatea parlamentară, ne arată că nici parlamentarii puterii, dar nici ai opoziției, nu se omoară cu munca.

Cel mai prolific deputat de opoziția parlamentară provine din rândul Partidului Național Liberal, Florin Roman, deputat de Alba. A inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate. Deputatul PNL de Alba este unul din cei mai vocali opozanți și s-a făcut remarcat în cauza Centenarului. El este autorul amendamentului prin care Alba Iulia este declarată „Capitala Marii Uniri”, deputatul care s-a luptat cel mai mult pentru realizarea Monumentului Unității de la Alba Iulia. A fost deputatul care a pus alimentele pe tribuna Parlamentului la moțiunea de cenzura împotriva guvernului Tudose și care a inițiat legea împotriva radarelor ascunse.

În Uniunea Salvaţi România (USR), cele mai multe inițiative îi aparțin lui Cristina Iurișniți, 97 din care 7 transformate în legi. Majoritatea legilor vin în sprijinul învățământului. Iurișniți este foarte activă la nivelul comisiei de învățământ a Camerei Deputaților.

În Partidul Mișcarea Populară (PMP), veteranul Petru Movilă ține steagul sus. Nu este doar vocal, ci și un parlamentar cu multe inițiative: 105, din care 6 transformate în legi.

sursa: știripesurse.ro

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de fenomene METEO PERICULOASE. Cetățenii sunt sfătuiți să se adăpostească

Publicat

vant

Un COD GALBEN de fenomene meteo periculoase a fost emis în această seară de meteorologi. Se anunță viscol și intensificări ale vântului care vor atinge 55-65 de km/h. Atenționarea este valabilă între orele 23.00- 05.00. Cetățenii sunt atenționați că urmează o perioadă de vreme severe și li se recomandă: – Recomandăm conducătorilor auto să se […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ninsoare și viscol pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Drumarii intervin cu utilajele pentru curățarea zăpezii de pe șosea

Publicat

drumari

A început să ningă în mai multe regiuni din România, iar drumarii au fost deja nevoiți să întervină pe mai multe drumuri naționale și chiar pe autostrăzi. Ninsoarea și vântul puternic au ajuns acum și pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș. ”Ninsoarea puternică de la Brasov s-a mutat acum pe Sibiu” a anunțat purtătorul de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ordinul care reglementează taxa impusă băncilor și impozitarea veniturilor din jocuri de noroc, publicat de ANAF

Publicat

ANAF a publicat Ordinul care reglementează declararea noilor taxe introduse de OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pe activele financiare datorate de instituțiile bancare și taxa pe veniturile din jocuri de noroc organizate online. Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr.114 din 28 decembrie 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Bani de la stat pentru alegeri: Dacă va candida, Mircea Hava va putea cheltui 1,5 milioane de lei la europarlamentare

Publicat

colaj europarlamentare

Printr-o ordonanță de urgență, Guvernul României, a decis că banii primiți drept subvenții de către partidele poltitice pot fi folosiți în campaniile electorale. Cum românii sunt așteptați la urne de două ori în 2019, pentru europarlamentare și la sfârșit de an pentru alegerea președintelui, la ”umbra” conflictelor din justiție, OUG-ul a trecut fără a face […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate