Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cei mai activi parlamentari din opoziție. Unul dintre ei este din județul Alba

Publicat

Florin Roman

Cel mai prolific deputat de opoziție parlamentară provine din rândurile PNL. Florin Roman, deputat de Alba, a inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate, scrie știripesurse.ro. 

La aproape doi ani de mandat, o privire mai atentă pe activitatea parlamentară, ne arată că nici parlamentarii puterii, dar nici ai opoziției, nu se omoară cu munca.

Cel mai prolific deputat de opoziția parlamentară provine din rândul Partidului Național Liberal, Florin Roman, deputat de Alba. A inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate. Deputatul PNL de Alba este unul din cei mai vocali opozanți și s-a făcut remarcat în cauza Centenarului. El este autorul amendamentului prin care Alba Iulia este declarată „Capitala Marii Uniri”, deputatul care s-a luptat cel mai mult pentru realizarea Monumentului Unității de la Alba Iulia. A fost deputatul care a pus alimentele pe tribuna Parlamentului la moțiunea de cenzura împotriva guvernului Tudose și care a inițiat legea împotriva radarelor ascunse.

În Uniunea Salvaţi România (USR), cele mai multe inițiative îi aparțin lui Cristina Iurișniți, 97 din care 7 transformate în legi. Majoritatea legilor vin în sprijinul învățământului. Iurișniți este foarte activă la nivelul comisiei de învățământ a Camerei Deputaților.

În Partidul Mișcarea Populară (PMP), veteranul Petru Movilă ține steagul sus. Nu este doar vocal, ci și un parlamentar cu multe inițiative: 105, din care 6 transformate în legi.

sursa: știripesurse.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Sediul ISU Alba, iluminat în culorile drapelului național

Publicat

isu

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a devenit tricolor, de vineri seară, grație unei instalații de iluminat. Culorile sunt cele ale steagului României, a transmis un cititor Alba24. ”Sediul pompierilor din Alba, la ceas de seară. Așa ar trebui să fie sediile tuturor autorităților publice de la noi în oraș. Cred că oferă prestanță instituțională, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest inedit al USR PLUS Alba, la finalul campaniei electorale, pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș

Publicat

p

Mai mulți membri și simpatizanți din USR și PLUS au încheiat campania electorală printr-un marș de la Alba Iulia la Sebeș. Inițiativa a avut ca scop mobilizarea electoratului să meargă la vot, dar și un protest la adresa actualei guvernări, care trebuia să finalizeze în 2017 tronsonul de autostradă de la Alba Iulia la Sebeș, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. A luat foc ghereta paznicului unităţii

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. Din primele date, a fost cuprinsă de flăcări ghereta de aproximativ 2 mp, folosită de paznicul unităţii. În apropiere se află un rezervor de motorină, însă potrivit ISU Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ionuț Zincă și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia, în loturile naționale de seniori la Orientare

Publicat

CS Unirea Alba Iulia

Ionuţ și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia au fost incluşi în loturile naționale de seniori la Orientare, în urma ultimelor competiţii, ce au contat ca etape de selecție. Ionuţ Zincă este pe primul loc al ierarhiei și Tamas Bogya este pe locul 4. Pe pozițiile 2 și 3 se regăsesc sportivii Roman […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate