Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei mai activi parlamentari din opoziție. Unul dintre ei este din județul Alba

Publicat

Florin Roman

Cel mai prolific deputat de opoziție parlamentară provine din rândurile PNL. Florin Roman, deputat de Alba, a inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate, scrie știripesurse.ro. 

La aproape doi ani de mandat, o privire mai atentă pe activitatea parlamentară, ne arată că nici parlamentarii puterii, dar nici ai opoziției, nu se omoară cu munca.

Cel mai prolific deputat de opoziția parlamentară provine din rândul Partidului Național Liberal, Florin Roman, deputat de Alba. A inițiat 111 inițiative legislative, din care 9 au fost deja promulgate. Deputatul PNL de Alba este unul din cei mai vocali opozanți și s-a făcut remarcat în cauza Centenarului. El este autorul amendamentului prin care Alba Iulia este declarată „Capitala Marii Uniri”, deputatul care s-a luptat cel mai mult pentru realizarea Monumentului Unității de la Alba Iulia. A fost deputatul care a pus alimentele pe tribuna Parlamentului la moțiunea de cenzura împotriva guvernului Tudose și care a inițiat legea împotriva radarelor ascunse.

În Uniunea Salvaţi România (USR), cele mai multe inițiative îi aparțin lui Cristina Iurișniți, 97 din care 7 transformate în legi. Majoritatea legilor vin în sprijinul învățământului. Iurișniți este foarte activă la nivelul comisiei de învățământ a Camerei Deputaților.

În Partidul Mișcarea Populară (PMP), veteranul Petru Movilă ține steagul sus. Nu este doar vocal, ci și un parlamentar cu multe inițiative: 105, din care 6 transformate în legi.

sursa: știripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax