Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai bune seturi LEGO Star Wars (P)

Publicat

Cele mai bune seturi LEGO din Războiul Stelelor sunt suficiente pentru a face orice fan să exclame de bucurie. În această listă, am inclus seturile care ne plac cel mai mult, scene dintr-o galaxie îndepărtată, în formă adorabilă de miniatură.

Pe lângă faptul că sunt un cadou potrivit pentru toate vârstele, cele mai bune seturi LEGO Star Wars vă permit să construiți cu nostalgie personajele și scenele preferate. Indiferent dacă doriți un kit din The Last Jedi, Solo: A Star Wars Story sau una dintre numeroasele emisiuni TV animate, există sigur un set care vă va satisface.

Poe’s Resistance X-Wing (Kit: 75102)

Unul dintre primele seturi LEGO legate de filmul The Force Awakens, acest model al navei spațiale X-Wing a lui Poe Dameron este un kit grozav, de dimensiuni medii, în ciuda faptului că are 717 piese. Nu se poate nega că această navă elegantă este una dintre cele mai cool din galaxie.

Există trei motive pentru care recomandăm acest set:

1) e realizat în culorile lui Poe: portocaliu și negru

2) include o minifigurină BB-8 care are propriul său scaun în spatele lui Poe

3) minifigurina Poe are barbă.

Yoda’s Jedi Starfighter (Kit: 75168)

Secretul succesului unor seturi LEGO Star Wars de pe emag.ro este destul de simplu: ați văzut filmul și vă place să recreați o scenă și poate să modificați un detaliu sau două. Lucrul ingenios al acestui set este că echivalentul său de pe ecran nu a apărut încă în niciunul dintre filmele de acțiune live, ci a debutat în emisiunea TV Clone Wars. Setul include atât o minifigurină Yoda, cât și R2-D2, și cea mai bună parte – Starfighter-ul propriu-zis, care are aripi pliabile, tiruri cu arc și câteva tunuri laser. Acest lucru ar putea funcționa bine alături de Poe’s X-Wing, ca o flotă de tip fantezie a Rebeliunii.

Duelul final al Stelei Morții (trusa: 75093)

Acest kit include tot ce aveți nevoie pentru a recrea una dintre cele mai bune scene ale filmului – confruntarea finală dintre Luke, Darth Vader și împăratul Palpatine. Deși nu este un set masiv (724 de piese), are o mulțime de caracteristici interesante care îl fac unul dintre cele mai interactive jocuri, odată completat. Camera tronului se deschide, încăpând toate cele cinci minifigurine. Există o funcție de salt forțat pentru Luke, scări și poduri colapsate și un tunel în care să-l împingeți pe Palpatine.

Șoimul Mileniului (Kit: 75212)

Pentru a coincide cu lansarea filmului Solo: A Star Wars Story, LEGO a lansat o nouă versiune a navei Millennium Falcon. Cunoscut sub numele de ediția Kessel Run, acest set este fără îndoială aceeași navă pe care o cunoaștem și o iubim, într-o nouă versiune. Asta și datorită faptului că Han nu a avut încă ocazia să lovească nava în timpul Kessel Run-ului. Bucurați-vă de culorile strălucitoare – cărămizile pentru corpul principal al navei sunt albe, nu gri precum versiunea 75105 The Force Awakens – și locul în care se află capacul de evacuare. Setul vine cu minifigurine ale tânărului Han, Chewie, Qi’ra, tânărului Lando Calrissian, Quay Tolsite și un Kessel Operations Droid, plus un droid DD-BD.

Speeder-ul lui Rey (Kit: 75099)

Rapid și ieftin. Asta rezumă speeder-ul lui Rey și acest set LEGO mult iubit. Dacă doriți un set simplu, ușor de asamblat și care arată minunat pe raft, alături de suporturile de cărți AT-AT, atunci acesta este setul pe care îl căutați. Aparatul de transport bătătorit al lui Rey debutează în The Force Awakens, unde se plimbă prin Jakku, colecționând tot ceea ce găsește, în interiorul compartimentului său de depozitare. Din fericire, acest set LEGO este o recreație loială a acelei plimbări. Include o trapă de depozitare pentru a vă ascunde comorile minuscule, împreună cu o geantă montată lateral, blaster, ferăstrău și binoclu. Plus o minifigurină Rey.

AT-ST Walker (Kit: 75153)

Cu un rating solid de 4,5 stele pe Amazon de la peste 300 de clienți, AT-ST Walker este un set de nelipsit din colecția dvs. LEGO. Este greu de imaginat o colecție LEGO Star Wars completă fără unul dintre aceste vehicule terestre. În vreme ce Rezistența are transportul lor iconic – X-Wing – inconfundabila creație cu două picioare a Imperiului ar putea să nu fie la fel de cunoscută ca AT-AT-ul mai mare. Totuți, acest set este la fel de distractiv de construit. Kitul vine cu un Rebel Trooper, Baze Malbus și o minifigurină de șofer. Cu 449 de bucăți, acest set este o construcție distractivă, care nu va dura zile întregi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax