Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi penal: Trei minori din Şibot au furat bunuri de 15.000 de lei dintr-un local din comună

Publicat

pol

Trei minori din comuna Şibot sunt cercetaţi penal pentru furt calificat, după ce oamenii legii au descoperit că aceştia au sustras mai multe bunuri în valoare de 15.000 de lei, dintr-un local din comună.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, sâmbătă, 10 martie, au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată joi, 8 martie.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, miercuri, 7 martie, 3 minori din comuna Şibot, toţi cu vârsta de 16 ani, au pătruns prin efracţie într-un local public situat în comuna Şibot, de unde au sustras mai multe bunuri electronice (1 laptop, o staţie de amplificare, o unitate de calculator, un monitor, 5 difuzoare, etc) şi mai multe sticle cu băuturi alcoolice, bunuri în valoare totală de 15.000 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, iar cei trei minori sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax