Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CJSU Alba se întrunește pentru a vota dacă Alba Iulia mai rămâne în carantina șapte zile. Când are loc ședinta

Publicat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se întrunește, luni, 7 decembrie, la ora 16.00, la sediul Prefecturii Alba pentru a vota dacă municipiul Alba Iulia va mai rămâne încă șapte zile în carantină. 

Reamintim că municipiul Alba Iulia se află deja de 21 de zile în carantină instituită din cauza pandemiei de COVID 19.

De asemenea, în cursul zilei de duminică, 6 decembrie, DSP Alba a trimis analiza de risc la București, către INSP, o analiză de risc cu 58 de puncte, adică cu două puncte mai puțin decât limita de 60 care impunea prelungirea carantinei.

CITEȘTE ȘI: SURSE: Municipiul Alba Iulia RĂMÂNE în carantină pentru încă șapte zile. Cum a fost calculată analiza de risc

Însă de la INSP, către autoritățile din Alba, analiza de risc s-a întors cu 61 de puncte și automat cu propunerea de prelungire a carantinei pentru încă șapte zile.

Analiza DSP de 58 de puncte arăta faptul că, după cele 21 de zile de carantină, trendul în Alba Iulia era unul descendent și nu se mai impunea carantinare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax