Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Călin Matieș: Vinerea Verde – iubim Alba Iulia și vrem un oraș curat! Acțiune de ecologizare, pe malurile râului Ampoi

Publicat

Suntem mulți cei care iubim Alba Iulia și vrem să avem un oraș curat, îngrijit și invidiat de cei care îl vizitează sau trec prin el în drum spre alte destinații. Astăzi nu este o zi obișnuită, ci ziua în care Partidul Social Democrat începe campania VINEREA VERDE. Este ziua în care promovăm, mai mult, responsabilitatea pentru mediu și implicarea activă în protejarea acestuia.

De aceea, vă invităm să participați la o acțiune de ecologizare și salubrizare. Ne întâlnim la ora 16.00, în zona podului de peste râul Ampoi și vom aduna deșeurile din zona malurilor și de pe spațiul verde. Suntem pregătiți cu saci pentru diferite tipuri de gunoaie și cu mănuși de protecție.

Vom oferi premii pentru:

  • Gardianul orașului (cea mai mare cantitate de deșeuri strânsă);
  • Cel mai tânăr voluntar;
  • Cel mai vârstnic voluntar.

Vom organiza un concurs pe echipe și vom desemna:

  • Echipa de aur;
  • Echipa de argint;
  • Echipa năstrușnică.

Premiile constau în produse locale! Sponsorii sunt Nutribon, Carmangeria Vlade, Exotic fruits și Brutăria Sântimbru.

Modul în care arată un oraș depinde de conducerea administrației locale, de felul în care este gestionat serviciul de salubrizare, dar și de acțiunile și conduita fiecăruia dintre noi. Iubim Alba Iulia și vrem să avem un oraș curat! Alătură-te campaniei noastre! Ne vedem astăzi, la ora 16.00, la podul de peste râul Ampoi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pripon Marius

    vineri, 17.03.2023 at 13:16

    Mai lasăne cu vrăjelile tale,că doar gargară faci,iti trebuie să câstigi mai nou postul de primar la Alba Iulia! Doar că noi albaiulenii nu te dorim,că esti doar pentru propriul tău interes nu te interesează de binele nostru! Toti oamenii competenti din PSD Alba Iulia te-au părăsit că sau săturat de „dictatura”ta!

  2. pilu

    vineri, 17.03.2023 at 14:00

    Dacă aţi declarat vinerea verde, cred, şi ar fi normal(dar ce este normal la PSD ?) ca vinerea următoare să vă găsim pe malul Mureşului, apoi pe malul Ampoiţei,apoi pe malul Arieşului şi aşa mai departe. Ce zici barosane ? Mă injuri, că ţi-am făcut program, de care clar nu vă puteţi ţine.

  3. Pamfil

    luni, 20.03.2023 at 11:37

    ati facut praf Educatia de aia e plina natura de gunoi. Ce faceti voi ii doar frectie la picior de lemn.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax