Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă Ioan Lazar, PRO România: Salvăm România fără a concedia românii! (P)

Publicat

Nu vă mai lăsați păcăliți de aparenta bunăstare promisă de toate celelalte partide. Anul 2021 va fi anul celei mai mari bătălii din istoria României moderne: BĂTĂLIA PENTRU LOCUL DE MUNCĂ!

În timp ce PNL+USR plănuiesc concedieri masive în sistemul bugetar, PRO România a gândit deja un plan de relansare economică încurajând consumul și aducând plus valoare prin investiții ale statului.

În 2021 statul va trebui să își asume rolul de salvator al economiei, iar concedierile bugetarilor vor pune țara pe butuci. Reducerea consumului=falimentul României!

Vom reduce cota de TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole și alimentare, precum și pentru serviciile #HORECA, drept măsură care să-i ajute să treacă peste închiderea dictată de guvernul Orban.

Vom anula obligații fiscale pentru anul 2021 cu o singură condiție: păstrarea numărului de angajați de la finele anului 2020 pe toată durata anului 2021. Guvernul trebuie să își asume și el răspunderea financiară pentru măsurile care au afectat sute de mii de companii. În consecință, prin programul PRO România, guvernului îi va reveni obligația de a finanța jumătate din chiriile aflate în plată pe perioada nefuncționării #IMM-urilor din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Anularea unor obligații fiscale aferente anului 2021 pentru IMM-uri: impozitul pe profit, impozitul specific, impozitul pentru microintreprinderi, taxele și impozitele datorate activelor corporale neutilizate din cauza restricțiilor și interdicțiilor administrative.

Investițiile și repornirea urgentă a economiei, venitul minim garantat (2000lei/persoană) și testarea gratuită masivă a populației sunt singurele măsuri prin care repunem România pe drumul cel bun. Victor Ponta a făcut-o în 2012 când ne-a scos din criza în care ne băgase PD-L, o va face din nou după 6 Decembrie! Avem nevoie de un premier anti-criză! Avem nevoie de Victor Ponta și PRO România!

Salvăm România fără a concedia românii!

IOAN LAZĂR,

Candidat Camera Deputaților PRO România

Comandat de partidul PRO România – Filiala Alba – cod unic mandatar financiar 11200008 – executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 24.11.2020 at 13:54

    Mai din ce spui voi numai dati si dati mult. Ce insemna sa-ti faci campanie electorala si sa nu sti ce spui. Dupa ce s-a umplut tara de trantori de lux, spui ca de astia nu va atingeti. Incurajati munca la stat deageaba si taiat frunze la caini. Deja postarile tale au devenit penibile. Nici PSD-ul mai afiseaza asemenea nazbatii, de rusine.
    Te mai suportam ceva vreme si apoi dispari in neant.Doamne ajuta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax