Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat: În 27 septembrie, oamenii de stânga din județul Alba au o singură opțiune realistă: PRO România

Publicat

Aceste rânduri le sunt adresate tuturor celor care cred, cu adevărat, în valorile și principiile unei stângi politice moderne. Pe mulți dintre voi vă cunoaștem, cu unii am fost colegi și cu foarte mulți am rămas prieteni. Nu ne este ușor să vă vedem rămași captivi într-un PSD ancorat în trecut, nu e simplu să știm că sunteți tratați cu indiferență și că părerea voastră nu contează deloc.

Vouă vă spunem că e timpul să vă faceți curaj și să ne susțineți. Pentru că, la momentul actual, PRO România este SINGURA formațiune din județul Alba care reprezintă stânga. Iar duminică aveți șansa de a vă taxa propria conducere care îngropat social-democrația.

Oricare dintre voi își poate găsi, în partidul condus de Victor Ponta, platforma politică de exprimare, alături de o echipă construită pe criteriul performanței și nu în spatele unor uși închise cu cheia interesului personal. Ajunge și cred că și vouă v-a ajuns!

Mulți dintre voi au înțeles că PSD-ul este doar o „umbră” și cunoaștem felul în care ați fost și sunteți tratați în acest partid. Vă mai amintiți de „execuția” lui Gheorghe Damian? De hotărârile luate fără să fiți consultați?De faptul că în Alba Iulia și în restul județului ați fost complici tăcuți ai unor combinații politice? Că vi s-a refuzat până și dreptul la opoziție?

Mesajul nostru pentru voi e că PRO România e casă bună pentru oricine dorește să construiască și nu să divizeze. Pentru oricine care vrea să se implice activ, nu să fie ținut cu forța pe margine. Pentru oricine care dorește să ajute oamenii, nu să-i amăgească.

În 27 septembrie, stânga politică din Alba se va consolida în jurul unui singur partid. Iar acesta este PRO România. Încrederea pe care fiecare dintre voi ne-o va acorda, este semnul că vom face posibilă schimbarea.

Horațiu Florea, Emil-Dănuț Hălălai, Mircea Frențiu, Cătălin Cămărășan, Gheorghe Beleiu, Horațiu Clepan, Constantin Andreș, Andrei Sărmășan.

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

PUBLICAT / EXECUTAT DE SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax