Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: PSD este cel mai mare dușman al românilor


Publicat

sorin bumb

Începerea campaniei electorale a dat un nou imbold războiului rece dintre găștile de la guvernare. Dacă, până acum, luptele se dădeau pe ascuns, lansarea campaniei electorale a încălzit puternic acest conflict, scoțând la iveală problemele din așa-zisa coaliție care, în fapt, este doar o adunătură de interese. Problema cea mai mare este însă că România este victima acestui război, fiind prinsă în focul încrucișat dintre găștile de mafioți și incompetenți ce vremelnic conduc țara.

A fost nevoie doar de o schimbare semnificativă a vremii pentru ca miniștrii să înceapă lupta pentru voturi, cu acuze care mai de grabă mai hilare. Am putut vedea, în doar două zile, câteva exemple de „bune practici” demne de o țară africană, despre cum înțeleg acești politruci să-i trateze pe români.

Ministrul Mediului – de la ALDE – îl atacă pe Ministrul Agriculturii – de la PSD – că nu a dat cu rachete anti-grindină. Acesta spune că a dat, dar norii erau prea sus. Mai sus decât cormoranii! Raed Arafat – un fel de curcubeu politic, ce se remarcă doar prin numărarea victimelor și achiziția de ambulanțe scumpe (pentru că în rest nu mai face nimic de pe vremea când se războia cu Băsescu) sare la gâtul șefei de la Meteo că n-a anunțat tornada. Aceasta îi spune că a anunțat-o, dar nu le-a mers celor de la ISU super-aplicația de avertizare a cetățenilor. Ministerul Agriculturii – condus de PSD – sare la gâtul celor de la Externe – minister condus de ALDE – că România pierde 80 de milioane de euro din cauza unei contestații. Cei de la Externe spun că au făcut contestația, dar cauza pierderii banilor este haosul de la APIA. În plus, imaginile grotești cu indivizi lipsiți de orice scrupule care jefuiesc nonșalanți mașina avariată a unui creator de modă, ce zace decedat la doar câțiva pași, au făcut înconjurul Europei, „întărind” brand-ul de țară. Nu există însă, nici după mai multe zile de la incident, vreo luare de poziție a Ministerului condus de Carmen Dan, care să condamne aceste fapte, sau să vreo ieșire a Ministerului Turismului, că faptele tot s-au produs la deschiderea sezonului, pe litoral…

După toate acestea, rămâne doar drama românilor. PSD a devenit cel mai mare dușman al românilor și nu inamicii străini inventați de un Dragnea tot mai speriat de pușcărie.

Luați prizonieri de gruparea mafiotă numită PSD-ALDE, românii încep să semene tot mai mult cu supraviețiuitorii unui gulag roșu modern, în care autoritatea statului are singurul rol de a-i pedepsi și de a-i spolia de orice agoniseală, prin taxe și impozite fără nicio acoperire în viața reală.

Dacă tot vrea să facă ceva pentru români, Ministrul Mediului s-ar putea ocupa de calitatea aerului, pentru că numărul bolnavilor de cancer de plămâni care nu au fumat niciodată începe să crească alarmant. Ministrul Agriculturii ar putea reforma birocrația infernală de la APIA, din cauza căreia fermierii au ajuns să doarmă pe scările instituției. Ministrul de Interne ar putea spune ce s-a întâmplat pe 10 August 2018 în Piața Victoriei, iar șeful DSU ar putea lansa o campanie de prevenire prin intermediul super-aplicației de smartphone mult lăudate, ca să nu mai vedem șoferi de autocar ce conduc direct în mijlocul tornadei.
Toți sunt însă ocupați cu campania electorală și nu mai au timp de problemele românilor!

Pe 26 mai mergeți la vot și arătați-le că așa nu se mai poate! Arătați-le că nu sunteți de acord cu modul în care conduc Romania și că trebuie să țină cont de votul dumneavoastră!

Deputat PNL de Alba, Sorin Ioan BumbȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. pilu

    luni, 06.05.2019 at 14:18

    Deci, sa mergem sa votam impotriva PSD. De acord.Dar cu cine, ca nici voi nu sunteti de treaba. Vezi ultimul mare vot. Asa ca te-ai chinuit degeaba cu materialul tau. Parerea mea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Zile libere în luna iunie: Românii au parte de două minivacanțe. Care sunt perioadele de sărbători legale până la finalul anului

Publicat

zile libere

Weekendul 30 – 31 mai alături de 1 iunie formează prima minivacanță, de care românii au parte în această perioadă. 

De asemenea, o altă minivacanță va fi în perioada 6, 7, 8 iunie, care cuprinde duminica și a doua zi de Rusalii. 

De altfel, zilele de 1 iunie – luni – Ziua Copilului și 8 iunie – luni – A doua zi de Rusalii sunt singurele zile libere din luna iunie.

Până la sfârșitul anului românii mai au parte de urmatoarele zile libere:

15 august – sâmbătă – Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie – luni – Sfântul Andrei (minivacanță de 4 zile)

1 decembrie – marţi – Ziua Marii Uniri

25 decembrie – vineri – Crăciun (minivacanță de 3 zile)

26 decembrie – sâmbătă – A doua zi de Crăciun

Sărbătorile legale în România sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât zilele de week-end.

În zilele de sărbătoare legală nu se lucrează, cu excepția unităților sanitare și a celor de alimentație publică, precum și a unităților în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită procesului de producție sau specificului activității.

Salariații care lucrează în astfel de unități au dreptul la compensarea cu timp liber corespunzător, acordat în următoarele 30 de zile.

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Voicu Paul anunță pentru a treia oară deschiderea pasajului subteran din Alba Iulia. Când ar urma să aibă loc recepția

Publicat

Primaria Alba Iulia, prin vocea viceprimarului cu atribuții de primar, Voicu Paul, anunță pentru a treia oară deschiderea pasajului subteran care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Prima data, Voicu Paul anunța într-o conferință de presă, la sfârșitul lunii octombrie, chiar în interiorul pasajului deschiderea acestuia cu ocazia Zilei Naționale a României din 2019.

După ce a trecut și ziua Națională, o nouă dată a fost făcută publică, undeva prin luna martie, dar potrivit lui Voicu Paul, mai multe probleme cu diferite achiziții și pandemia de coronavirus au anulat deschiderea.

Vineri, 29 mai, întrebat de reporterul Alba24 când va fi deschis, Voicu Paul a declarat: ”Este finalizat, facem recepția, nu pot să vă spun chiar acum ziua, dar maxim într-o săptămână două, îl vom deschide”.

Referitor la informația care se vehicula în spațiul public că ar exista infiltrații la tavanul pasajului, acesta a declarat:

”Nu, nu există inflitrații, când a fost desfăcut și nu era tavanul fals am observat foarte atent acele lucrări, acolo este un tavan fals și oricum dacă sunt mici infiltrații în sensul de câțiva picuri de apă ei sunt preluați și conduși spre partea de ape pluviale”, a precizat Voicu Paul.

Cu câteva zile înainte de 1 decembrie 2019, la nivelul grupurilor sanitare existau infiltrații, fiind derulate lucrări de hidroizolație.

Valoarea totală a proiectului este de peste 1,9 milioane de lei cu TVA.

foto: Arhiva Alba24.ro –  stadiul lucrărilor în noiembrie 2019.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO REPORTAJ Cum arată o terasă din Alba Iulia, pregătită de ”marea deschidere” din 1 iunie. Reguli pentru clienți și personal

Publicat

Din 1 iunie terasele din țară se redeschid pentru clienți. Industria pub-urilor a fost printre cele mai afectate de pandemia de coronavirus, deoarece fără clienți afacerile nu pot exista. 

După aproape trei luni de inactivitate, ”marea deschidere” vine cu o serie de recomandări, dar și cu o capacitate mult mai redusă decât cea normală. 

Am stat de vorbă cu Irinel Gruian, patronul terasei „La Vizitiu” situată în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, pentru a afla cum s-a pregătit pentru redeschiderea de luni, 1 iunie. 

În primul rând redeschiderea vine cu o reducere a capacității terasei cu aproape 60 %, deoarece trebuie respectată distanța de 2 metri între mese, la care se adaugă un culoar de trecere de 1,5 metri, necesar deplasării ospătarului de la o masă la alta.

La intrarea în tură, angajaților li se va măsura temperatura care nu trebuie să fie mai mare de 37 de grade, iar valoarea rezultată va fi trecută într-un registru.

CITEȘTE ȘI: La terasă, de la 1 iunie, doar cu rezervare. Autoritățile vor să știe cine stă la masă. REGULI, publicate în Monitorul Oficial

De asemenea, toți angajații vor purta mască de protecție, capișon și șorț. Măști vor fi  nevoiți să poarte și clienții când vor folosi toaleta din interiorul localului.

Dacă aceștia nu au  mască asupra lor, vor primi una din partea firmei. De asemenea, la intrarea pe terasă vor exista aparate cu dezinfectant.

Un alt lucru implementat la barul din Alba Iulia este posibilitatea de a scana meniul cu un smartphone, utilizând tehnologia QR code. În acest fel clienții nu vor mai atinge fizic meniul imprimat.

După ce clienții vor pleca de pe terasă, ospătarii vor dezinfecta masa la care aceștia au stat.

Potrivit autorităților, după deschiderea teraselor în aer liber de pe 1 iunie, la jumătatea lunii ar putea fi deschise și resturantele la interior.

Un reportaj de Cristian Panu și Raul Baciu – Alba24.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Peste 4.400 de tablete, oferite de Biserica ortodoxă română, elevilor din comunități defavorizate

Publicat

soare

Patriarhia Română a oferit elevilor de clasa a VIII-a și a XII, care provin din comunități defavorizate, dar și cadrelor didactice, peste 4.400 de tablete prin proiectul ”Alege Școala!”. În proiect s-au implicat eparhiile din țară și din diaspora română.

„În contextul pandemiei actuale, Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor (în special, celor de clasa a VIII-a şi a XII-a) şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate, pentru a se putea conecta la lecţiile on-line şi pentru a continua astfel procesul de predare-învăţare”, potrivit unui comunicat al BOR transmis, sâmbătă.

Patriarhia a oferit 4.470 tablete sau alte dispozitive electronice, în valoare totală de 2.661.852 lei. Prin Proiectul „Alege Şcoala!” au fost date 1.919 tablete, în valoare de 1.151.400 lei, iar prin intermediul eparhiilor – 2.551 tablete sau alte dispozitive electronice, în valoare de 1.510.452 lei.

sursă: agerpres.ro

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate