Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: PSD este cel mai mare dușman al românilor

Publicat

sorin bumb

Începerea campaniei electorale a dat un nou imbold războiului rece dintre găștile de la guvernare. Dacă, până acum, luptele se dădeau pe ascuns, lansarea campaniei electorale a încălzit puternic acest conflict, scoțând la iveală problemele din așa-zisa coaliție care, în fapt, este doar o adunătură de interese. Problema cea mai mare este însă că România este victima acestui război, fiind prinsă în focul încrucișat dintre găștile de mafioți și incompetenți ce vremelnic conduc țara.

A fost nevoie doar de o schimbare semnificativă a vremii pentru ca miniștrii să înceapă lupta pentru voturi, cu acuze care mai de grabă mai hilare. Am putut vedea, în doar două zile, câteva exemple de „bune practici” demne de o țară africană, despre cum înțeleg acești politruci să-i trateze pe români.

Ministrul Mediului – de la ALDE – îl atacă pe Ministrul Agriculturii – de la PSD – că nu a dat cu rachete anti-grindină. Acesta spune că a dat, dar norii erau prea sus. Mai sus decât cormoranii! Raed Arafat – un fel de curcubeu politic, ce se remarcă doar prin numărarea victimelor și achiziția de ambulanțe scumpe (pentru că în rest nu mai face nimic de pe vremea când se războia cu Băsescu) sare la gâtul șefei de la Meteo că n-a anunțat tornada. Aceasta îi spune că a anunțat-o, dar nu le-a mers celor de la ISU super-aplicația de avertizare a cetățenilor. Ministerul Agriculturii – condus de PSD – sare la gâtul celor de la Externe – minister condus de ALDE – că România pierde 80 de milioane de euro din cauza unei contestații. Cei de la Externe spun că au făcut contestația, dar cauza pierderii banilor este haosul de la APIA. În plus, imaginile grotești cu indivizi lipsiți de orice scrupule care jefuiesc nonșalanți mașina avariată a unui creator de modă, ce zace decedat la doar câțiva pași, au făcut înconjurul Europei, „întărind” brand-ul de țară. Nu există însă, nici după mai multe zile de la incident, vreo luare de poziție a Ministerului condus de Carmen Dan, care să condamne aceste fapte, sau să vreo ieșire a Ministerului Turismului, că faptele tot s-au produs la deschiderea sezonului, pe litoral…

După toate acestea, rămâne doar drama românilor. PSD a devenit cel mai mare dușman al românilor și nu inamicii străini inventați de un Dragnea tot mai speriat de pușcărie.

Luați prizonieri de gruparea mafiotă numită PSD-ALDE, românii încep să semene tot mai mult cu supraviețiuitorii unui gulag roșu modern, în care autoritatea statului are singurul rol de a-i pedepsi și de a-i spolia de orice agoniseală, prin taxe și impozite fără nicio acoperire în viața reală.

Dacă tot vrea să facă ceva pentru români, Ministrul Mediului s-ar putea ocupa de calitatea aerului, pentru că numărul bolnavilor de cancer de plămâni care nu au fumat niciodată începe să crească alarmant. Ministrul Agriculturii ar putea reforma birocrația infernală de la APIA, din cauza căreia fermierii au ajuns să doarmă pe scările instituției. Ministrul de Interne ar putea spune ce s-a întâmplat pe 10 August 2018 în Piața Victoriei, iar șeful DSU ar putea lansa o campanie de prevenire prin intermediul super-aplicației de smartphone mult lăudate, ca să nu mai vedem șoferi de autocar ce conduc direct în mijlocul tornadei.
Toți sunt însă ocupați cu campania electorală și nu mai au timp de problemele românilor!

Pe 26 mai mergeți la vot și arătați-le că așa nu se mai poate! Arătați-le că nu sunteți de acord cu modul în care conduc Romania și că trebuie să țină cont de votul dumneavoastră!

Deputat PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 06.05.2019 at 14:18

    Deci, sa mergem sa votam impotriva PSD. De acord.Dar cu cine, ca nici voi nu sunteti de treaba. Vezi ultimul mare vot. Asa ca te-ai chinuit degeaba cu materialul tau. Parerea mea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax