Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Voicu Paul: „Vom asigura un stoc tampon de 200.000 de măști în unitățile de învățământ”

Publicat

„Treaba copiilor e să învețe și să se bucure de întâlnirea cu colegii, după 6 luni. Treaba noastră e să le oferim toate, repet: TOATE condițiile pentru ca ei să fie în siguranță, în tot contextul ăsta nesigur.

Am avut, azi, o întâlnire cu inspectorul școlar general Cornel Sandu și colegii din primărie cărora le-am desemnat relația cu școlile și grădinițele. Punem pe hârtie fiecare detaliu și scenariu pentru ca, la Alba Iulia, școala să înceapă cu dreptul. Și să rămână așa.

Pentru a scuti școlile de timp pierdut, vom asigura un stoc tampon de 200.000 de măști în unitățile de învățământ. Dezinfectantul de mâini și cel pentru suprafețe, la fel. Ținem legătura cu managerii pentru absolut orice e nevoie. Chiar azi, vom propune în Consiliul Local, ca răspuns la o problemă comună semnalată din școli, alocarea de fonduri pentru echipamente IT folosite în laboratoare.

În privința obiectivelor interne, de nuanțe privind organizarea circuitelor s.a.m.d., nu intervenim. Însă, solicit directorilor să fie fermi în privința măsurilor de siguranță asumate. Trebuie să asigurăm normalitatea, daca se mai poate numi așa. Iar asta înseamnă că școala este locul cel mai bun pentru copii să învețe”, a transmis viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax