Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Conflict familial aplanat de jandarmi

Publicat

Un echipaj de jandarmerie a intervenit, duminică, pentru aplanarea unui conflict familial izbucnit pe strada Eleşteului din municipiul reşedinţă de judeţ.

P.M. Amar, în vârstă de 37 de ani, şi-a ameninţat mama şi soţia cu bătaia. „Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului excesiv de alcool, bărbatul a provocat scandal, a proferat injurii şi expresii jignitoare şi le-a ameninţat pe cele două cu acte de violenţă. Norocul femeilor că au sosit jandarmii la faţa locului, aceştia aplanând repede conflictul şi împiedicându-l pe scandalagiu să-şi pună în practică ameninţările. După ce au acţionat pentru calmarea bărbatului, jandarmii l-au sfătuit să evite pe viitor provocarea unor astfel de incidente, iar, în final, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei”, a declarat Ovidiu Jurcoveţ, Ofiţer Informare şi Relaţii Publice de la Jandarmeria Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax