Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copiii unei grădinițe din Alba Iulia, învățați să vorbească în public. Bal mascat educativ cu prezentare de costume

Publicat

g

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Numărul 16 din Alba Iulia, îndrumați de cadrele didactice Miclea Alexandra, Nelega Andreea, Damian Mariana, Popa Adela, Olar Ioana, Takacs Minodora și Andreea Corduneanu, sub coordonarea directoarei Rodica Adam, au organizat un bal mascat cu prezentare de costume.

g

Evenimentul a avut loc cu ocazia Săptămânii ,,Școala Altfel”. În cadrul acestei activități, preșcolarii au defilat costumați pe podium și au făcut un exerciții de vorbire în fața publicului așa cum i-au învățat educatoarele: cu spatele drept, privirea îndreptată către spectatori, folosind un ton ferm. Ei și-au descris costumația și au explicat de ce au făcut aceasta alegere. 

g

Vorbitul în public dezvoltă abilitățile de comunicare și încrederea în sine. Scopul acestei activități a fost acela de a-l face pe copil să se descurce în situații de presiune.

Expunându-i în mod repetat la diverse medii având în față o audiență, preșcolarii învață să-și înțeleagă emoțiile, să le asocieze cu diverse stări, asupra cărora tot ei sunt cei care intervin pentru a se juca cu emoțiile. 

g

La aceasta activitate viu colorată, copiii s-au simțit minunat intrând în pielea personajelor în care s-au mascat. Chiar și cel mai timid și introvertit copil, a reușit sa-și depășească inhibițiile. 

Feedbackul pozitiv obținut în urma acestei zile, încurajează educatoarele Grădiniței cu PP Nr. 16, să mai organizeze în viitorul apropiat și alte activități care vin să dezvolte inteligenta emoțională a copiilor preșcolari, au transmis reprezentanții grădiniței.

Foto: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax