Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Costurile repatrierii trupurilor celor doi tineri din Alba, decedați în Germania, suportate de primăria Meteș și Ighiu

Publicat

colaj

Durere și suferință în localitățile Ampoița și Ighiel din județul Alba. Cele două trupuri neînsuflețite care pluteau pe apele Rinului, descoperite de autoritățile germane în cursul zilei de miercuri, aparțineau celor doi tineri, dați dispăruți în apele râului duminică 23 iunie. 

Deoarece costurile repatrierii din Germania către România sunt foarte mari, primăriile din  Ighiu și din Meteș vor aloca bani pentru ca trupurile celor doi tineri să ajungă acasă. 

Mai mult, preotul din Ampoița, Tudor Man, a anunțat pe Facebook că va organiza o colectă după slujbele de sâmbătă și duminică, iar banii strânși vor ajunge la familia unuia dintre cei doi tineri. 

VEZI ȘI: Două trupuri neînsuflețite au fost descoperite în Rin. Presa germană face legătura cu tinerii din Alba dispăruți duminică

Momentan nu se cunosc costurile pentru repatriere, acestea vor fi aflate abia în cursul zilei de vineri. Deasemenea, nici data la care va putea fi făcută repatrierea nu este încă cunoscută, deoarece acest factor depinde de autoritățile din Germania. 

Tragedia s-a produs duminică când cei doi tineri din Alba au vrut să se răcorească.

VEZI ȘI: Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

Alba24 a stat de vorbă cu un martor ocular. Potrivit acestuia, cei doi tineri au intrat în apă, foarte aproape de mal, în zona unui debarcader de iahturi, situat pe un braț al Rinului.

Unul dintre cei doi tineri a ajuns dintr-o dată în apă adâncă, iar celălalt a încercat să îl salveze, însă în câteva secunde, au dispărut amândoi. Se pare că acolo există niște curenți foarte puternici care i-ar fi tras la fundul apei pe aceștia.

VEZI ȘI: Cine sunt tinerii din Alba, dispăruți în apele Rinului. Incidentul, povestit de un martor ocular

Incidentul a fost filmat de pe margine de un alt român aflat împreună cu aceștia, care nu bănuia ce urma să se întâmple.

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax