Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima care a șocat județul Alba, în februarie: Închisoare pentru bărbatul care a ucis o femeie și a îngropat-o într-un coteț

Publicat

Alexandru Capaș, bărbatul din Războieni care a omorât o femeie și a îngropat-o în cotețul pentru porci, a fost condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare cu executare de magistrații Tribunalului Cluj. 

Capaș a omorât în luna februarie o femeie din Cluj, care era dată dispărută de prieteni și familie. În acel moment s-a derulat o anchetă complexă, care în cele din urmă a dus la casa bărbatului din Războieni, județul Alba. 

La început, potrivit anchetatorilor, bărbatul, în timpul audierilor a avut o atitudine oscilantă, dar într-un final a recunoscut fapta și a indicat locul unde a îngropat cadavrul femeii.

Pentru omor, Capaș a primit in partea judecătorilor de la Tribunalul Cluj o pedeapsă de 13 ani și 3 luni, dar mai avea încă o pedeapsă cu suspendare. Mai exact, în 2018, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud, la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără carnet. Acum, în urma contopirii a rezultat, pedeapsa de 13 ani și 6 luni.

De asemenea, magistrații au confiscat arma crimei, un topor de 54 de centrimetri.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ într-o localitate ce aparține de Ocna Mureș. Cadavrul unei femei din Cluj, dată dispărută, găsit în locuința unui bărbat

În 27 februarie, trupul  unei femei din Cluj, M. M. Claudia a fost găsit îngropat în cotețul pentru porci a lui Alexandru. Potrivit anchetatorilor, femeia a fost omorâtă în data de 8 februarie cu mai multe lovituri de topor în cap, cadavrul a fost înfășurat într-o pătură, legat cu sârmă și îngropat în coteț.

Firul cronologic

Claudia era dată dispărută de mai bine de 2 săptămâni. Femeia a plecat de acasă din 8 februarie, zi în care a și fost ucisă, dar lipsa ei a fost sesizată doar 9 zile mai târziu, pe 17 februarie.

Dispariția femeii a fost semnalată în data de 17 februarie, de către o prietenă și colegă de muncă, care a raportat la poliție, că aceasta nu a mai apărut la serviciu din data de 15 februarie.

În 18 februarie, polițiștii din Cluj au cerut ajutorul populației pentru a o găsi pe M. M. Claudia, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, care a plecat de la domiciliu în data de 8 februarie și de atunci nu a mai putut fi contactată.

VEZI ȘI: CRIMA de la Războieni: Bărbatul care a omorât-o cu un topor pe femeia din Cluj, ARESTAT PREVENTIV

Două zile mai târziu, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în cauză dispariției s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Ce spun anchetatorii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 10.08.2020 at 21:16

    Acelasi lucru a facut si baiatul ala de 21 de ani, si dupa 5 ani a fost eliberat. Justitie adevarata !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax