Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Crucea Roşie a aniversat 135 de ani de activitate

Publicat

Gala Crucii Roşii s-a desfăşurat duminică seara, cu ocazia împlinirii a 135 de ani de activitate a organizaţiei Crucea Roşie Română. În cadrul evenimentului, a fost prezentat şi proiectul social „Asistenţa la domiciliu pentru vârstnici”, de care vor beneficia bătrânii singuri şi cei cu afecţiuni cardiace.

Persoanele în vârstă vor fi ajutate cu plăţile facturilor şi cumpărăturile, pe care nu le mai pot face singure, dar şi cu monitorizarea situaţiei medicale de către personalul angajat.

Luni, între orele 11.00 şi 18.00 a avut loc Ziua porţilor deschise la sediul din Alba, unde s-au distribuit şi pliante informative, iar în parcul din centrul oraşului, vizavi de Casa de Cultură a Studenţilor, a fost amplasat un cort unde reprezentanţii Crucii Roşii au desfăşurat activităţi specifice zilei aniversare.

Crucea Roşie Alba numără peste 10.000 de membri , 181 de voluntari şi 30 de voluntari activi, înca din 2007. Filiala din judeţul Alba este implicată în proiecte precum strângerea de alimente pentru oamenii nevoiaşi, dar şi mai multe campanii, precum anti-TBC, anti-SIDA, anti-drog, anti-tutun, prevenirea traficului de fiinţe umane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate