Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a profitat un brăilean de omenia unui bărbat din Alba Iulia și i-a furat bani, carduri și un telefon mobil

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat care este cercetat pentru furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Acesta ar fi sustras bani, carduri bancare și o sumă de bani de la o persoană care l-ar fi găzduit.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iunie 2020, polițiștii Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați, de către o persoană de 59 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că un bărbat pe care l-a găzduit în perioada 17 – 18 iunie, i-ar fi sustras suma de 250 de lei, două carduri bancare și un telefon mobil.

La scurt timp după sesizare, polițiștii l-au identificat, în zona gării din municipiul Alba Iulia, pe bărbatul de 43 de ani, din comuna Siliștea, județul Brăila, bănuit de furt, acesta intenționând să părăsească municipiul.

Din verificări a rezultat că, în dimineața zilei de 18 iunie, persoana bănuită de furt ar fi sustras din imobilul bărbatului care l-a găzduit, un telefon mobil, suma de 250 de lei și două carduri bancare, de pe care ulterior ar fi scos suma de 350 de lei.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax