Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dacia 1300, oprită în trafic la New York. Un polițist italian voia să o admire

Publicat

dacia 1300

Un român stabilit în Glendale, Statele Unite ale Americii, posesor al unei Dacii 1300, a fost oprit în trafic de un polițist american de origine italiană. Totul s-a petrecut la New York. Eduard Palaghiță, nu depășise viteza legală și nici nu încălcase altă regulă de circulație, așa că l-a întrebat pe polițist care e problema.

Proprietarul Daciei a povestit că unul dintre poliţişti, originar din Italia, l-a oprit pentru că voia să se uite la autoturismul fabricat la Mioveni. El a povestit întâmplarea pe contul său de Facebook.

”Era un italian (polițistul – n.red.), a zis că vedea mereu dacii când era copil si m-a întrebat cum de am adus-o aici. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, i-am arătat mașina, mai era puțin și făceam schimb” a răspuns românul unuia dintre comentariile postate de prietenii săi.

Foto: facebook Eduard Palaghiță

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax