Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 24 octombrie: Compania aeriană Wizz Air introduce o taxă de 20 de euro la bagajele de mână

Publicat

Începând cu data de 24 octombrie, compania low-cost „Wizz Air” introduce o taxă pentru bagajele de mână, aceasta fiind de 20 euro, dacă este achitată la înregistrarea pe aeroport şi de 30 euro la poarta de îmbarcare. O taxă mai redusă, de 10 euro, este plătită în cazul în care opţiunea de bagaj de mână este achiziţionată online, cu cel puţin 3 ore înainte de decolare.

Începând cu 24 octombrie, pasagerii „Wizz Air” pot urca la bord cu un singur bagaj de mână, acesta fiind clasificat în funcţie de dimensiune, nu de greutate, astfel:

  • geantă de mână mică – dimensiuni de până la 42 x 32 x 25 cm, echivalentul unui rucsac mic (capacitate aproximativ 30 de litri) sau o geantă pentru laptop. Conform companiei aeriene, geanta de mănă mică încape sub scaunul din faţa pasagerului. Pentru acest tip de bagaj, nu se percepe taxă.
  • geantă de mână mare – dimensiuni peste cele ale genţii de mână mici, dar care să nu depăşească 56 x 45 x 25 cm (aproximativ 60 de litri).

„Wizz Air” menţionează că dimensiunile bagajului vor fi controlate la aeroport, iar taxa se aplică, începând cu 24 octombrie, inclusiv pentru rezervările efectuate anterior. Mai exact, taxa se aplică pentru toţi pasagerii care şi-au cumpărat bilete de călătorie după data de 4 octombrie, inclusiv. Taxa nu se aplică în cazul biletelor rezervate anterior date de 4 octombrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax