Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Sebeș, prinși în flagrant de poliție, în timp ce furau scule dintr-o societate comercială

Publicat

politie

Doi tineri din Sebeș de 28 și 29 de ani au fost prinși în flagrant, în timp ce furau mai multe scule dintr-o societate comercială. Bunurile sustrase de aceștia sunt în valoare de 300 de lei. 

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii şi jandarmii din Sebeş i-au depistat, în flagrant delict, pe doi tineri care au furat mai multe scule din incinta unei societăţi comerciale în care au pătruns prin efracţie. Cei doi au fost reţinuţi.

La data de 17 februarie 2019, poliţiştii din Sebeş, împreună cu jandarmii din cadrul Detaşamentului 5 Sebeş i-au depistat, în flagrant delict, pe doi tineri, de 28 şi 29 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce sustrăgeau mai multe scule din incinta unei societăţi comerciale din municipiu.

Se pare că, în noaptea de 16/17 februarie 2019, cei doi ar fi dislocat peretele metalic al unei hale, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de 300 de lei.

Poliţiştii i-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax