Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Show de zile mari marca IRIS, în Alba Iulia. Spectatorii prezenți, actori în videoclipul imnului oficial al echipei naționale de fotbal a României

Publicat

IMG_2830 Iris, ”Naționala de rock a României” va susține, duminică, 30 noiembrie, un concert în orașul în care s-a născut România. Pe parcursul concertului, fanii prezenți vor fi înregistrați, pentru videoclipul piesei ”Hai România!”, imnul oficial al echipei naționale de fotbal, al suporterilor și al oamenilor simplii. Membrii trupei le transmit albaiulienilor să vină în număr cât mai mare, să se vadă fiecare pe secvențele incluse în noul videoclip. Practic, ei vor fi actorii acestui videoclip.

Prezenți la conferința de presă susținută sâmbătă, la Hotel Cetate, membrii trupei au declarat că Cetatea Alba Carolina are o inimă care bate rock și că duminică seara vor oferi celor prezenți un show de zile mari. Fanilor prezenți li se vor împărți steaguri tricolore, pentru o atmosferă de neuitat.

”Ne bucurăm că revenim în municipiul Alba Iulia. Suntem onorați că am fost invitați pe scena din Alba Iulia, de Ziua Națională. Cu această ocazie noi vom lansa noul imn al suporterilor, oficial. Vom face și niște filmări, pentru un nou videoclip. Vom încerca să încântăm publicul din Alba și din alte zone ale țării, care cu siguranță va fi numeros mâine seară, începând cu ora 20:15.” a declarat managerul trupei Iris, Ioan Gorgan.

Citește și ARMATA IV Transilvania trimisă la PARADA MILITARĂ de la Alba Iulia FĂRĂ COMBUSTIBIL. Se cere DEMISIA ministrului apărării »

Citește și GHIDUL VIZITATORULUI de 1 DECEMBRIE la Alba Iulia. PROGRAMUL și TOATE evenimentele, cazare, restaurante, transport »

Citește și Ziua Naţională a României: KLAUS IOHANNIS ajunge LUNI la Alba Iulia. Depune coroane şi asistă la parada militară PROGRAMUL »

Citește și PARADĂ de ZIUA NAȚIONALĂ a României, la ALBA IULIA, cu 860 de MILITARI și 41 de echipamente de la M.Ap.N., M.A.I. și S.R.I. »

Citește și COD GALBEN: VREME REA la Alba Iulia de 1 Decembrie. După ora 14:00 sunt prognozate NINSORI și rafale de VÂNT ce vor atinge 60 km/h

”Este o mare bucurie și o mare onoare pentru formația Iris să participe alături de echipa națională de fotbal a României la această campanie de calificare la Euro 2016. Până acest moment credem că am purtat noroc, suntem pe primul loc în grupă cu șanse foarte mari să rămânem până la sfârșitul acestor preliminarii pe primul loc. Este vorba de acest nou imn al echipei naționale și al suporterilor, care se numește ”Hai România!”, este o compoziție 100% a formației Iris. Mesajul acestui imn este acela de a unii sub tricolor. Este un dialog între fotbaliștii de pe teren, membrii echipei naționale și suporterii din tribune. S-a dorit o implicare a acestor spirite, care in timpul jocului devin un singur suflet.” a declarat solistul trupei Iris, Rafael.

”Este o piesă de forță, o piesă mobilizatoare. Suporterii, șefii galeriilor de la Dinamo, Steaua, Universitatea Cluj, CFR Cluj, Petrolul Ploiești, Astra și de la Poli Timișoara au venit la câteva ședințe. A fost o bucurie pentru noi să îi cunoaștem și să facem echipă pentru această campanie. Ne-au rugat să le dăm și lor măcar 2-3 secunde din aceast imn, unde să strige și ei ceva cu care sunt obișnuiți orice jucător de fotbal, orice antrenor, orice tip de personaj care apare pe stadion.” a mai precizat Rafael.

”Vom filma publicul, vom avea două sau trei camere. Vom începe concertul cu această piesă (n.r. ”Hai România!”). Din partea federației se vor acorda steaguri, steagurile oficiale de la meciurile naționale. Este o chestie bună pentru orașul Alba Iulia, mai ales acum când această Cetate arată cum arată, ar trebui să vină foarte mulți turiști să vadă așa ceva.” a spus toboșarul trupei Iris, Nelu Dumitrescu.

Membrii trupei le transmit albaiulienilor să vină în număr cât mai mare, să participe la videoclip, să se vadă fiecare pe secvențele din videoclip. Practic, ei vor fi actorii acestui videoclip. Concertul IRIS va începe de la ora 20.15.

https://www.youtube.com/watch?v=YbZh0ETSLG0

”Vor fi actorii acestui videoclip. Vom avea tot arsenalul, vis-a-vis de tricolorul românesc pe care, cu mândrie și dânșii vor avea posibilitatea să îl fluture, pentru că iubim cu toții România, atât Iris, ”Naționala de rock a României” cât și albaiulienii care ne vor ajuta să creem acest videoclip.” a completat managerul Ioan Gorgan.

”Așa cum publicul pe stadion este cel de-al 12 jucător al echipei naționale, așa ne dorim ca albaiulienii să fie în data de 30, al 12 jucător al echipei naționale și cel de-al șaselea membru al formației Iris. Momentul a fost ales special pentru Ziua Națională, pentru că aici s-a născut România și aici e normal să se nască și imnul suporterilor naționalei.” a subliniat clăparul trupei Iris, Relu Marin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax