Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Naţională a României: KLAUS IOHANNIS ajunge LUNI la Alba Iulia. Depune coroane şi asistă la parada militară PROGRAMUL

Publicat

hava

klaus iohannis, mircea hava, teodor atanasiu Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis ajunge luni la ora 11.00 la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Potrivit preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu acesta va depune coroane la busturile regilor Ferdinand şi Maria, iar apoi va participa la TeDeum în faţa Catedralei Reîntregirii. După acest moment, Klaus Iohannis alături de autorităţile locale şi judeţene va asista la paradă.

Klaus Iohannis ajunge luni, de Ziua Naţională a românilor la Alba Iulia. Noul preşedinte al României va fi prezent începând cu ora 11.00 în Oraşul Marii Uniri. Cu toate că nu va participa la toate activităţile dedicate acestei zile la Alba Iulia, Iohannis va depune coroane la busturile Regilor Ferdinand şi Maria din faţa Catedralei Reîntregirii, iar apoi va participa de la ora 12.00 la TeDeum.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS, la Alba Iulia, de 1 Decembrie. PNL Alba confirmă OFICIAL prezenţa preşedintelui ales. PROGRAM FESTIVAL de ROMÂNIA

Îşi va încheia ziua la Alba Iulia cu asistarea la parada militară care va începe de la ora 12.30, pe Bulevardul ”1 Decembrie 1918”, între Hotel Cetate și Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”.

Citeşte şi PARADĂ de ZIUA NAȚIONALĂ a României, la ALBA IULIA, cu 860 de MILITARI și 41 de echipamente de la M.Ap.N., M.A.I. și S.R.I.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a precizat că după ce participă la aceste activităţi, Klaus Iohannis va merge la sediul Primăriei Alba Iulia unde va acorda interviuri unor posturi de televiziune străine.

Din Alba Iulia, Iohannis va pleca spre Bucureşti. La evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia mai participă şi membri PNL din ţară, precum deputaţii Dan Motreanu, Mihai Voicu, care au ajuns deja în oraş, dar şi Alina Gorghiu.

Citește și ARMATA IV Transilvania trimisă la PARADA MILITARĂ de la Alba Iulia FĂRĂ COMBUSTIBIL. Se cere DEMISIA ministrului apărării »

Citește și GHIDUL VIZITATORULUI de 1 DECEMBRIE la Alba Iulia. PROGRAMUL și TOATE evenimentele, cazare, restaurante, transport »

Citește și Ziua Naţională a României: KLAUS IOHANNIS ajunge LUNI la Alba Iulia. Depune coroane şi asistă la parada militară PROGRAMUL »

Citește și PARADĂ de ZIUA NAȚIONALĂ a României, la ALBA IULIA, cu 860 de MILITARI și 41 de echipamente de la M.Ap.N., M.A.I. și S.R.I. »

Citește și COD GALBEN: VREME REA la Alba Iulia de 1 Decembrie. După ora 14:00 sunt prognozate NINSORI și rafale de VÂNT ce vor atinge 60 km/h

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax