Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Elev de 16 ani de la un liceu din Alba Iulia, preluat de Ambulanţă de la şcoală, după ce ar fi consumat etnobotanice

Publicat

colegiul alexandru domsa alba iulia Încă un caz de posibilă intoxicaţie cu substanţe etnobotanice a ajuns în atenţia medicilor de la Ambulanţa şi spitalul din Alba Iulia. Un adolescent de 16 ani, elev la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, apelul la 112 a fost transmis de la cabinetul medical şcolar. Copilul, M.P. (16 ani) a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, secţia UPU, unde i se va stabili un diagnostic.

Băiatul manifesta stare de somnolenţă, greaţă, vărsături, dar era conştient.

UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul colegiului, elevului i s-ar fi făcut rău la ora de educaţie fizică. Acesta este din Vinţu de Jos. Adolescentul ar fi relatat personalului medical că nu a fumat vreo ţigară cu etnobotanice, ci ar fi băut un suc şi din această cauză i s-a făcut rău. Confirmarea posibilei intoxicaţii va fi făcută în urma rezultatelor analizelor medicale.

Cazurile de intoxicaţii cu etnobotanice s-au înmulţit în ultima perioadă în judeţul Alba. Reamintim că la începutul lunii aprilie, doi tineri din Cugir au ajuns la spitalul din Alba Iulia, după ce au consumat, în weekend, tigări cu etnobotanice. Este vorba despre un student în vârstă de 22 de ani şi de o elevă de liceu, de 17 ani. Cei doi au fost preluaţi de medicii de la UPU Alba Iulia, unde au fost consultaţi şi li s-au făcut analize.

Citeşte şi DISTRACŢIE „toxică” de sărbători: Doi tineri din Cugir au ajuns la spitalul din Alba Iulia, după ce au consumat etnobotanice

Tot în aprilie, alţi patru tineri, elevi de liceu din zona Alba Iulia, au ajuns în stare gravă la spital după ce au fumat ţigări cu etnobotanice.

Citiţi şi FOTO-VIDEO: Patru tineri din Alba Iulia, transportați de urgență la spital  după ce au consumat etnobotanice

În 2 martie, alţi trei tineri au ajuns la urgenţe, după ce au consumat substanţe etnobotanice, la un majorat. Şi aceştia au fumat ţigări cu substanţe halucinogene.

Citeşte şi De la bal la spital: Trei tineri din Alba Iulia au ajuns la Urgenţe, după ce au consumat etnobotanice la un majorat. Au fost transferaţi la Psihiatrie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    luni, 20.04.2015 at 14:39

    Legalizati iarba si nimeni nu mai sufera !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax