Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevi de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” participă la un schimb cultural internaţional în Köln, Germania

Publicat

elevi

De Ziua Germaniei, un grup de 14 elevi și profesori de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia participă la un schimb cultural internațional în Köln, Germania. Elevii și profesorii au fost invitaţi la cel mai renumit liceu din Koln, Kaiserin Augusta Schule Gymnasium şi, alături de cei din cadrul instituţiei de învăţământ german, vor desfăşura diverse activităţi.

În perioada 1-5 octombrie, elevii albaiulieni sunt prezenţi la liceul german înființat în anul 1902 şi alături de colegii lor de la Kaiserin Augusta Schule Gymnasium vor participa la cursuri, vizite de informare și documentare la muzeele și obiectivele din Köln, la excursia anuală de studiu a elevilor germani programată la Bonn în 2 octombrie, unde se vor deplasa cu vaporul de la Köln, la Ziua Germaniei în 3 octombrie şi la o seară culturală comună.

Organizatorii acestei vizite sunt directorul adjunct al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Sorin Schiau, directorul Kaiserin Augusta Schule Gymnasium, Helmut Kremer şi o absolventă a liceului albaiulian stabilită în Köln, Florina Zielinschi.

Este a doua instituție de învățământ din Köln care desfășoară, în ultimul an, acțiuni de acest fel cu elevii liceului albaiulian, după ce anul trecut în luna septembrie un grup de elevi de la Kreuzgasse Gymnasium au făcut o vizită de studiu în urma căreia au prezentat în cadrul bacalaureatului o lucrare despre Alba Iulia și despre județul Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax