Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii Școlii „Avram Iancu” Alba Iulia, implicați în acțiuni civice. Andrei Fica, ales viceprimar al copiilor

Publicat

elevi scoala avram iancu primarie

Andrei Fica, elev din clasa a VII-a B de la Şcoala “Avram Iancu” din Alba Iulia a fost ales viceprimar al copiilor, după ce a ținut un discurs convingător și a reușit să impresioneze audiența. Alături de alţi doi colegi, acesta a reprezentat şcoala la etapa finală a proiectului „Primarul copiilor” Alba Iulia.

Finala s-a desfăşurat miercuri, iar Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia a participat, ca partener, în cadrul proiectului alături de Palatul Copiilor Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, precum și alte școli din municipiu.

finala primar al copiilor alba iulia

Participarea la activitățile din cadrul proiectului a avut ca scop educarea elevilor în spirit civic, implicarea în dezbaterea unor probleme cu caracter social și dezvoltarea talentului și aptitudinilor de viitori lideri.

Școala „Avram Iancu”Alba Iulia a fost reprezentată de către elevii Andrei Fica, din clasa a VII-a B, Adriana Tudor și Teodora Fechetea, din clasa a VII-a C, fiind coordonați de prof. Ioan Roman și prof. Atanasiu Maria.

Elevul Andrei Fica din clasa a VII-a B, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia a ținut un discurs convingător și a reușit să impresioneze audiența, fiind ales unul dintre viceprimarii copiilor.

elevi scoala avram iancu si viceprimar Gabriel Plesa

La eveniment au participat din partea Primăriei Municipiului Alba Iulia consilieri locali și titularul de drept al portofoliului de viceprimar, Gabriel Pleșa. Elevii participanți au fost recompensați cu diplome, fiind apreciați pentru prezentare și pentru ideile propuse spre dezbatere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax