Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Emil Lassaria vine la Alba Iulia pentru a mixa în Tunnel Clubcaffe

Publicat

Cunoscutul DJ din Târgoviște, Emil Lassaria, vine la Alba Iulia în Tunel Clubcaffe, pe data de 12 august, pentru un show  incendiar. Organizatorii ne-au declarat că au pregătit mai multe surprize pentru cei prezenți. Va fi și echipa „I love radio” care va oferi mai multe premii. Pentru cei interesați, intrarea în club costă 10 lei.

Pe numele său adevărat Emil Marinescu, DJ-ul a ajuns cunoscut in toată țara după ce a realizat un remix la celebra „Baladă”a lui Ciprian Porumbescu, piesă ce a staționat săptămâni bune în topul clasamentelor muzicale din România, în urmă cu 4 ani.  Notorietatea și succesul evenimentelor la care este invitat face ca în 2008 să fie chemat în majoritatea cluburilor din țară și evenimentelor de masă, precum Creamfield 2008, Liberty Parade 2008 și 2009.

În fiecare vară, din 2008 până acum, Emil Lassaria se identifică cu Loca Beach, în care afterurile de acolo poartă semnătura sa. În 2009 lansează primul album “Back in Plastick”, iar odata cu acesta și primul turneu național. Remixurile sale fac cluburile să vibreze, iar pe artiștii români să îl caute, astfel acesta face edituri la piese aparţinând Connect R, DJ Sava, Alb Negru, Nick Kamarera, Chris Mayer şi altora.

În 2011 face un album cu F. Charm, cu care începe evenimentele liveact pe baza pieselor realizate împreuna, iar primul extras pe single “9mm” intră în top 10 la majoritatea radiourilor din țară, dar și în țări precum Serbia, Germania, Albania, aceasta fiind și prima sa apariție într-un clip video oficial.

Sursa : https://www.mainevents.ro/emil-lassaria

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax