Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Emoție și bucurie la festivitatea de absolvire a studenților promoţiei 2021 a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Publicat

Studenții Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia au avut marți festivitatea de absolvire a studenților promoției 2021 din cadrul celor trei secții: Teologie pastorală, Muzică religioasă și Artă sacră.

De la ora 9.00, în paraclisul „Sfinții Trei Ierarh” din incinta instituției de învățământ, a fost săvârșită Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur de către un sobor de clerici, în prezența absolvenților și a numeroși invitați.

În cazul studenților aflați în an terminal la specializarea Artă sacră, aceștia alcătuiesc prima promoție de absolvenți ai acestei secții înființate în cadrul Facultății din Alba Iulia în anul 2018.

În continuare, de la ora 11.30, Arhiepiscopul de Alba Iulia a oficiat slujba de Te-Deum, înconjurat de profesori și studenți.

Apoi, începând cu ora 12.00, a luat parte la Cursul festiv, desfășurat în Aula „Dumitru Stăniloae”, adresându-le absolvenților un cuvânt duhovnicesc.

La final, în mod simbolic, a fost strigat catalogul pentru ultima dată, după care studenții absolvenți au înmânat generațiilor următoare „cheia Facultății”.

Sursă: reintregirea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 23.06.2021 at 16:07

    Bravo lor ! Dar servicii de unde ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax