Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crosul „O.M. Activ 2011”: Eveniment pentru promovarea sportului la Ocna Mureş

Publicat

A doua ediție a crosului „O.M. Activ” s-a desfășurat sâmbătă dimineața, în Ocna Mureș. „O.M. Activ 2011” a fost organizat de Asociația „Școala Împreună”, în parteneriat cu Primăria Orașului Ocna Mureș, Școala ”Lucian Blaga”, Liceul Teoretic ”Petru Maior” și Asociația ”Pro-copilăria”.

Organizatorii au chemat copii și oameni de toate vârstele, dornici să facă puțin sport, pe strada Nicolae Iorga. Primul fluier de start s-a auzit la ora 10.00, crosul fiind deschis de juniorii de la grupa 2-6 ani. Au urmat grupele de 8-11 ani, 11-14 ani și 15-18 ani, fete și băieți. Ultima grupă a fost bine reprezentată, de adulții peste 30 de ani, care au alergat și ei, în încercarea de a da un exemplu celor care doar stăteau pe margine. Liceenii au fost cei mai puţin interesaţi la această ediție, la grupa 15-18 ani participând doar câțiva băieți și două fete.

La finalul concursului, înainte de premiere, organizatorii au încercat, cu succes, să anime mai mult atmosfera, dansând alături de concurenți pe ritmurile pieselor din boxe. După aceste momente, câștigătorii crosului au fost premiați pentru performanțele obținute cu medalii, mingi și palete de tenis de masă sau dulciuri.

Deși evenimentul de anul acesta a adunat mai puțini concurenți decât prima ediție, crosul O.M. Activ a reprezentat o acțiune inedită, care i-a determinat pe mulți să alerge într-o dimineață de octombrie.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax