Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook este virusat. Vezi cum să te fereşti de “tag”-uri

Publicat

Internauţii trebuie să fie foarte vigilenţi când vine vorba de folosirea reţelei sociale Facebook. Un nou virus acţionează prin notificări pe care utilizatorii le primesc cum că au fost “tag-uiţi” în pozele de pe Facebook, conform site-ului nakedsecurity.sophos.com.

Sophos Lab a depistat o campanie de spam care infectează calculatoarele internauţilor cu malware şi imită notificarile pe care internauţii le primesc atunci când sunt “tag-uiţi” într-o poză de-a cunoscuţilor. În momentul în care daţi click pe butonul “see photo”, veţi fi trimişi pe un site care vă infectează calculatorul, fară să vă daţi seama de acest lucru.

Pentru a vă proteja împotriva malware, trebuie să verificaţi cu mare atenţie persoana de la care aţi primit mailul de notificare. Spam-urile sunt trimise de pe adresa www.faceboook.com (cu un “o” in plus faţă de Facebook). Notificarea de pe adresa suspectă trebuie ştearsă urgent, pentru a vă asigura că nu veţi avea probleme.

Bogdana CORCOZ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax