Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: „Cât timp voi fi vicepreşedinte la CJ, nu voi fi de acord să dăm bani unor băieţi deştepţi din transport”

Publicat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a făcut o serie de declaraţii privind activitatea de transport public, în cadrul şedinţei de joi a CJ. A prezentat un rezumat al iniţiativelor la nivelul forului judeţean şi a făcut referire directă la cazul Societăţii de Transport Public Alba Iulia, care a solicitat şi obţinut, recent, sprijin financiar de la Consiliul Local Alba Iulia.

„Atât timp cât voi fi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, nu voi fi de acord să dăm bani unor băieţi deştepţi din transport, cum este cazul STP, având în vedere că sunt alte firme care pot asigura acest serviciu fără să solicite subvenţii din buget”, a declarat vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

De asemenea, Roman a cerut autorităţilor de cercetare penală să urgenteze ancheta privind cazul subvenţiilor acordate STP.

Reamintim că, prin aprobarea contribuției municipiului Alba Iulia în calitate de membru al AIDA-TL, suma de 5.000.000 de lei va fi virată în conturile AIDA-TL, bani necesari pentru acoperirea cheltuielilor funcționale ale operatorului de transport, STP Alba Iulia, reprezentând subvenții și gratuități.

Subvenţiile destinate acordării de facilităţi pentru pensionari în transportul public local sunt obiectul unui dosar instrumentat de DNA, în care au fost învinuiţi 11 funcţionari locali, inclusiv Ioan Bogăţan şi Paul Voicu.

Florin Roman şi-a mai exprimat nemulţumirea şi faţă de activitatea DPL şi a amintit o serie de proiecte ce vor fi continuate în 2013: „Un alt proiect, drumul Vurpar-Pâclişa începe anul viitor. La fel ca asfaltarea celor 17 km de drum judeţean 107 K Poiana Gălzii – Întregalde. Acolo vor fi turnaţi circa 10.000 mc de beton. Se va mai lucra pe DJ 107 Teleac-Drâmbar, pe 2km, lucrări întârziate de contestaţii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax