Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Prin cabinetul parlamentar, asigurăm aprovizionare pentru persoane vârstnice și cu dizabilități

Publicat

Florin Roman, liderul deputaților PNL a anunțat că de luni, 30 martie, între orele 10.00 și 18.00, va fi oferit sprijin persoanelor vârstnice, care au nevoie de medicamente și alimente, pe raza municipiului Alba Iulia. Acțiunea se derulează prin cabinetul parlamentar al politicianului.

”Ca urmare a restrângerii activității în teritoriu, am luat decizia ca dl Adrian Negruțiu, consilier la cabinetul meu parlamentar, să coordoneze activitatea de sprijinire a persoanelor vârstnice, care au nevoie de medicamente și alimente, pe raza municipiului Alba Iulia. Mă refer atât la persoane bolnave în vârstă, cât și la cei care sunt în izolare și nu pot face acest lucru, fără posibilitatea de a fi ajutați de rude, prieteni sau vecini.

Măsura de sprijin se aplică și persoanelor cu dizabilități și vine în completarea unor acțiuni similare ale autorităților locale, ONG-uri și ale societății civile. Cei care au nevoie de sprijin pot suna la telefon 0758.341.507, iar dl Negrutiu este pregătit sa ajute persoanele în vârstă netransportabile, care au condiții de izolare sau persoanele cu dizabilități.

Procedura e simplă: sunt achiziționate doar alimente și medicamente de strictă necesitate, iar, în momentul predării acestora la domiciliu, este achitată contravaloarea, de beneficiar, pe baza bonului eliberat de comerciant. Pentru transportul mărfurilor aduse de colegi, am lăsat la dispoziție autoturismul personal și suport integral combustibilul.

Cred că fiecare gest este important, la fel și implicarea fiecăruia dintre noi. Mai ales în aceste vremuri grele pentru toți. Motiv pentru care rog să interpretați acest gest ca unul strict umanitar. În zilele în care voi fi prezent in județ, la sfârșit de săptămână, voi participa și eu la această acțiune umanitara. Rog eventualii voluntari, dornici să ajute, să îl contacteze pe dl Adrian Negrutiu. Vă mulțumesc anticipat pentru solidaritate! Alba Iulia, fruntea sus!”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax