Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: 18 polițiști de la IPJ Alba au fost avansați în grad, cu ocazia Zilei Naționale a României

Publicat

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 18 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, transmite instituția MAI.

În gradul de comisar de poliţie au fost înaintaţi subcomisar de poliție Alin Cristian Bercea, de la Secția 3 Poliție Rurală Aiud, subcomisar de poliție Ioan-Cristian Corb din cadrul Serviciului de Ordine Publică și subcomisar de poliție Paul Zachiu din cadrul Serviciului Criminalistic.

În gradul de subcomisar de poliţie a fost înaintat inspector principal de poliţie Cristian Răzvan Muntean de la Poliția Municipiului Sebeș, iar în gradul de inspector de poliţie au fost înaintaţi subinspectorii de poliţie Aurelian Simion Bărbat din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Rareș Petronel Bic din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul Investigații Criminale, Aurel Mihai Coman din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Radu Adrian Ocnean din cadrul Poliției Municipiului Blaj și Sorin Ilie Pușcașu-Barna de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Totodată, în gradul de agent şef principal de poliţie au fost înaintaţi agenţii şefi de poliţie Ovidiu Ioan Bardan, șeful Postului de Poliție Săliștea, Sebastian Daniel Berindei din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale şi Iulian George Gheorghe, de la Serviciul Criminalistic.

În gradul de agent şef de poliţie au fost înaintaţi agenţii șefi adjuncți de poliţie Bako Antal din cadrul Serviciului Cabinet, Cosmin Cristian Beldean, şeful Postului de Poliţie Cetatea de Baltă și Marius Ștefan Ignat, din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

În gradul de agent șef adjunct de poliţie a fost înaintat agent principal de poliţie Horea Cosmin Pop, de la Poliția Municipiului Sebeș – Biroul Rutier, iar în gradul de agent principal de poliţie au fost înaintați agenții de poliţie Maria Mirela Leahu, de la Postul de Poliție Ighiu și Paul Mucea, de la Poliția Municipiului Alba Iulia – Biroul Rutier.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 18 poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi le-a urat succes, în continuare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax