Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: AUTOSTRADA Sebeş-Turda. Noul şef CNAIR, Narcis Neaga, în inspecţie. Când se deschid loturile 3 şi 4

Publicat

Noul şef CNAIR, Narcis Neaga, a verificat situaţia din teren pe Autostrada Sebeş-Turda, la sfârşitul acestei săptămâni. Potrivit Companiei, loturile loturile 3 și 4 vor fi recepţionate ” în momentul în care îndeplinesc toate condițiile impuse de prevederile contractuale”.

“Directorul general al CNAIR S.A., Narcis Neaga, a vizitat, vineri, 18 mai, în prima săptămână de la preluarea mandatului, șantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeș-Turda.

Loturile 3 și 4 sunt cele mai avansate în ceea ce privește gradul de execuție, urmând ca acestea să fie recepționate în momentul în care îndeplinesc toate condițiile impuse de prevederile contractuale.

Se fac eforturi pentru ca aceste două loturi să fie recepționate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce privește soluționarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor.

Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experți”, scriu reprezentanţii Companiei de drumuri, pe Facebook.

Citeşte şi CNAIR a publicat stadiul lucrărilor de pe Autostrada Sebeș-Turda. Pe loturile 1 și 2 nu s-a ajuns la 50%

Neaga a vizitat joi și șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

Citeşte şi Noi ALUNECĂRI de teren, pe AUTOSTRADA Sebeş-Turda, lângă Alba Iulia. Probleme și pe lotul 4, între Decea și Turda

Vezi şi FOTO-VIDEO: Lucrări în ritm „de melc” pe Autostrada Sebeș-Turda, între Alba Iulia și Aiud

sursa foto: Facebook (CNAIR)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax