Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Balul Primăverii” la HCC. Roxana Ursu şi Doru Barna au câştigat titlurile de Miss şi Mister

Publicat

Organizarea „Balului Primăverii” a devenit o tradiție la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Şi în acest an, elevii unuia dintre cele mai bune licee din Alba Iulia au avut motive de distracţie. După câteva probe de foc, titlul de Miss și Mister a fost adjudecat de Doru Barna și Roxana Ursu.

Pantomime, probe de foc și mult haz, de asta au avut parte cei care au luat parte la ediția din acest an a „Balului Primăverii”. Organizat cu resurse minime și fără un invitat special, evenimentul a strâns aproximativ 150 de spectatori, care au gustat din plin momentele oferite pe scenă.

Cea mai frumoasă probă a fost cea surpriză, când fetele trebuiau să stingă lumânarea de pe fruntea partenerului cu pistolul cu apă. Totul s-a transformat într-o adevărată „bătaie cu apă”, la finalul probei, spre hazul celor din sală.

După mai bine de 2 ore și jumătate, au fost desemnați câștigătorii acestui concurs, care au primit din partea organizatorilor flori și câte o plasă cu cadouri. After party-ul a avut loc în unul din cluburile din oraș.

FOTO: Cosmin Nistor

[nggallery id=228]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax