Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cinci jandarmi din Alba, avansați în grad, cu ocazia Zilei Naționale

Publicat

Cu ocazia Zilei Naționale a României, doi ofițeri și trei subofițeri din cadrul Jandarmeriei Alba au fost avansați în grad înainte de expirarea stagiului minim.

Cei cinci care s-au evidențiat pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, iar de la 1 Decembrie poartă cu mândrie noile grade sunt următorii:

  • Locotenent-colonel Tric Ioan
  • Locotenent-colonel Lorincz Adrian
  • Plutonier adjutant șef Petruța Nicolae
  • Plutonier adjutant șef Petridean Florin
  • Plutonier adjutant Horga Răzvan

Aceștia au dat dovadă în toti anii de activitate de profesionalism și dedicare, drept pentru care conducerea unității le mulțumește pentru munca și efortul depuse în vederea îndeplinii atribuțiilor de serviciu și le dorește mult succes în viitor.

Totodată, de la începutul lunii decembrie Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba este mai bogat cu cinci tineri jandarmi. Aceștia sunt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni și vor avea posibilitatea să pună în practică tot ceea ce au învățat de la cadrele didactice.

Pentru aceasta, în perioada următoare „bobocii” inspectoratului vor urma un program de pregătire pentru a aprofunda cunoștințele teoretice dobândite în școala militară, sub coordonarea unor tutorii profesionali, astfel încât să își îndeplinească viitoarele misiuni cu profesionalism și responsabilitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax