Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Coloană de mașini pe DN1, între Alba Iulia și Teiuș. Traficul este îngreunat de lucrările la drum

Publicat

Mai mulți cititori Alba24.ro au sesizat vineri dimineața că, pe drumul național 1, între Alba Iulia și Teiuș, circulația se desfășoară în condiții foarte dificile. Traficul este îngreunat semnificativ de lucrările de asfaltare a drumului, de la ieșirea din Alba Iulia, la intersecția cu drumul ce duce la Sântimbru, până în zona Restaurantului „Bleumarin„.

În zonă s-a format o coloană de mașini de câțiva kilometri, iar șoferii sunt din ce în ce mai irascibili din cauză că se avansează greu.

Aşadar, dacă aveţi drum în această perioadă spre Cluj, înarmaţi-vă cu răbdare şi luaţi-vă marjă de timp de minim o jumătate de oră, pentru că lucrările la DN1-E81, în afara oraşului Alba Iulia, sunt completate de cele de extindere a drumului național la 4 benzi, la ieşire din municipiu, cu termenul de finalizare aprilie 2013.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Levi

    vineri, 05.10.2012 at 11:18

    Ceva nu se leaga in aceasta stire.

    Extinderea la 4 benzi se face, cred eu, doar in oras (de la pod pana la iesirea spre Teius). Nu cred ca se va extinde E81 de la Alba Iulia pana la Teius, spre exemplu.

    E81 nu cred ca tine de administratia locala, poate partea din interiorul oraslui. Astfel, circulatia ingreunata de pe E81 nu prea are legatura cu lucrarile din oras.

  2. Nelu

    duminică, 07.10.2012 at 08:25

    Cand se vor face 4 benzi de circulatie intre Sebes si Alba Iulia, domnule Hava,Dumitrel, Simedru, Dancila … ?

    • Dorina Borcau

      duminică, 07.10.2012 at 10:52

      Drumurile Europene nu apartin de Hava,Dancila,Simedru,etc,ci de MINISTERUL TRANSPORTURILOR!!

  3. Marius

    duminică, 07.10.2012 at 08:50

    Levi…stirea e logica. Putina atentie cand citesti ceva e foarte folositoare. Se spune ca asfaltarea depe DN1 vine IN COMPLETAREA celor de la iesirea din Alba Iulia. Nu se spune nicaieri ca se vor construi 4 benzi pana la Teius (ar fi de domeniul SF oricum). Acum legat de marea sfaltare-sincer nu inteleg ce fac acolo. Piatra imbibata cu smoala cu o grosime de sub 1/2 cm cui poate folosi?! E legal sa te tina in trafic cat vor ei? De ce naiba nu lucreaza noaptea ca in tarile care cunosc sapunul?

    • Dorina Borcau

      duminică, 07.10.2012 at 10:54

      Da,bine-ar fi sa se lucreze noaptea,dar mai e muuult timp pana cand in Romania va incepe sa se faca asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax