Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Elevi ai Liceului de Arte din Alba Iulia, au pictat pereții Centrului Școlar de Educație Incluzivă

Publicat

incluziune

În perioada octombrie-noiembrie 2019, elevi ai Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, au fost oaspeţii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă, unde prin talentul şi picturile realizate pe holurile şcolii, au adus zâmbet şi culoare elevilor cu cerinţe educative speciale.

Acest gen de pictură parietală, le-a permis elevilor să dea dovadă de creativitate dar şi de comunicare cu elevii cu cerinţe educative speciale, care au participat cu plăcere la realizarea picturilor.

pictura elevi

Talentaţii elevi ai claselor a VI-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, au fost coordonaţi de profesorii: Alexandrina Filip – Inspector Şcolar, Cristina Pop, Gheorghe Urdea, Nicolae Ispas, Livia Bar, Narcis Borteş şi Cosmin Dragoman, cărora le mulţumim și pe această cale.

elevi

Acțiunea s-a desfăşurat în cadrul unui proiect de parteneriat iniţiat de Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, avându-i ca reprezentanţi pe prof. Adrian Florea, în calitate de director şi prof. Monica Paul, în calitate de director adjunct şi Liceul de Arte „Regina Maria”, reprezentat de prof. Ioan Chiciudean, în calitate de director şi prof. Alice Jurcoveţ , in calitate de director adjunct.

elevi educatie

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax