Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul tânărului din Alba, dispărut în apele lacului Oașa. Ce pistă indică familia

Publicat

Cazul tânărului dispărut în apele lacului Oașa, în urmă cu aproape două săptămâni, ridică semne de întrebare, potrivit familiei acestuia. 

Sora tânărului a contactat alba24.ro și a transmis că acesta ar fi fost ucis, iar cadavrul ar fi fost ascuns.

Varianta înecului ar fi fost în opinia acesteia, doar o modalitate de a ascunde ce s-ar fi întâmplat de fapt.

Ce a declarat sora băiatului, Cristina, pentru alba24.ro. 

În primul rând, aceasta a spus că fratele nu știa să înoate și că îi era frică de apă. În ziua dispariției, tânărul se afla în pădure, la muncă, alături de alte persoane. Aceștia lucrau ca tăietori de lemne, potrivit surorii.

Cristina mai susține că la un moment dat, pe baza unui conflict, acesta ar fi fost bătut și lovit în cap, agresiuni în urma cărora ar fi decedat.

După presupusul incident, cadavrul acestuia ar fi fost aruncat/ascuns într-o altă zonă decât cea indicată.

Ce spune Poliția

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, cazul este tratat ca și o dispariție. În urma unui apel la 112, în ziua de vineri, 17 iulie, în jurul orei 22.00, a fost semnalat, că tânărul ar fi intrat în apele lacului Oașa pentru a se scălda, iar un martor ocular susține că acesta a ieșit odată la suprafață, dar apoi ar fi fost înghițit de ape.

În locul în care tânărul a intrat în apă au fost găsite hainele acestuia, iar potivit poliției nu aveau urme de sânge pe ele.

Mai mult de atât, în urma cercetărilor efectuate până în acest moment, polițiștii nu au indicii care să ducă spre alte ipoteze, în lipsa cadavrului.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Un tânăr care s-ar fi înecat în lacul Oașa, căutat de echipaje ISU din 3 județe. Nu a fost găsit până sâmbătă seara

Tânărul de 21 de ani, din satul Cărpiniș, comuna Gârbova este căutat de scanfandrii de la ISU Alba de mai bine de o săptămână zilnic, dar momentan fără rezultat.

Potrivit surselor alba24.ro, zona în care este căutat trupul băiatului, este una foarte dificilă. Adâncimea apei poate ajunge și la 15-20 de metri, pe fundul lacului sunt buturugi, bolovani, și la adâncimi de peste 3, 4 metri  vizibilitatea este spre zero.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax