Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO VIDEO Tragedie la Alba Iulia: O tânără a decedat după ce a căzut de la înălțime dintr-un bloc de 10 etaje

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF5VXIsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O tânără, a căzut în gol dintr-un bloc situat în zona Cinematografului Dacia, duminică, 30 mai, în jurul orei 17.20, au declarat pentru alba24.ro, reprezentații IPJ Alba. 

Blocul cu 10 etaje este situat pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia, în spatele Cinematografului Dacia.

Martori oculari au declarat pentru alba24.ro că în cădere fata s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnă în jurul blocului, iar acest fapt i-ar fi atenuat căderea.

UPDATE 20.00: Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia – ”La ora 17.49 echipajul de Terapie Intensivă Alba se prezintă în UPU transportând o victimă căzută prin cădere de la înălțime. La câteva minute după intrarea pe aria de resuscitare pacientul intră în stop cardio-respirator. Se încep manevrele de resuscitare, derulate timp de 50 de minute fără succes, declarându-se decesul la ora 18.53”, au precizat reprezentații spitalului.

UPDATE 19.05: Reprezentații Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au declarat pentru alba24.ro, că tânără a decedat la unitatea medicală. Potrivit acestora tânăra ar mai fi trăit câteva minute la spital, chiar dacă medicii au început manevrele de resuscitare. La spital a ajuns și mama fetei care a identificat-o, au mai declarat pentru alba24.ro, reprezentații unității medicale. Potrivit reprezentaților spitalului tânără ar fi avut 15 ani, nu 12 cum a declarat un martor din zonă.

UPDATE 18.30: O femeie din zonă a declarat reporterilor prezenți că tânără s-ar fi aruncat de la etajul 8 al blocului. Aceasta și-ar fi pus masca pe față și ar fi sărit în gol. Femeia a mai declarat că tânără ar avea 12 ani și că ar fi elevă în clasa a V-a la școala Ion Agârbiceanu. Declarația femeii poate fi vizualizată în video-ul de mai sus.

Fata avea puls când a fost preluată de echipajele de salvare.

 

De asemenea, într-o poză, un cititor alba24.ro, a surprins un telefon mobil distrus, care ar aparține fetei. Potrivit primelor informații tânără nu ar locui în blocul din care a căzut

 

Aceasta a fost transportată la spital. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări.

știre în curs de actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax