Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Palatul Copiilor din Alba Iulia a împlinit 60 de ani de existență. Diplome de excelenţă pentru profesori şi pentru oficialităţile locale

Publicat

dumitrel

În cadrul proiectului ”Educație Extrașcolară” suținut de CJ Alba, vineri, a avut loc o Sesiune Festivă de aniversare a 60 de ani de la înființarea Palatului Copiilor Alba. În cadrul acțiunii s-au acordat diplome de excelență profesorilor pensionari, cadrelor didactice care activează și cadrul instituției. De asemenea, astfel de diplomă a fost acordată președintelui CJ, Ion Dumitrel, pentru sprijinul acordat de instituţia pe care o conduce şi primarului Mircea Hava, precum și prefectului Dan Coriolan Simedru.

Cu ocazia împlinirii a 60 de ani de existență a Palatului Copiilor din Alba Iulia, cadrele didactice care au activat sau încă activează în această instituție au luat parte la o festivitate de premiere, în care le-au fost recunoscută contribuţia în formarea tinerilor.

Au primit diplome de excelență profesorii: Eugenia Nicolae, Maria Truță, Romi Adam, Aurora Buza, Mircea Olteanu, Filip Iancu, Vasile Truță, Elena Beca, Florentin Crișan, Gheorghe Cărpinișan, Viorica Ghiurcă, Amalia Noemi Kusztos, Vasile Avram, dar și mulți alții. Diplomele au fost acordate de preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, premiat la rândul său cu acest document simbolic, pentru activitatea de sprijin al instituţiei. De asemenea, au mai primit diplome prefectul Dan Simedru şi primarul Mircea Hava.

FOTO: Vali CIONTEA

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax