Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Polițiștii din județ care s-au vindecat de COVID, donează plasmă. Campanie a IPJ Alba

Publicat

Polițiștii din Alba, care s-au vindecat de noul Coronavirus, donează sânge pentru obținerea de plasmă și îi îndeamnă pe toți cei care au învins boala să li se alăture.

Potrivit IPJ Alba, azi, 11 decembrie 2020, la Centrul de Transfuzii Sanguină Alba s-au prezentat primii polițiști din cei 17 care, până acum, și-au exprimat dorința de a-i ajuta pe bolnavii de coronavirus ce au nevoie de transfuzii de plasmă imunizantă.

”Misiunea noastră de zi cu zi presupune să ajutăm oameni. Momentele dramatice prin care trec unii semeni de-ai noștri, din cauza infectării cu virusul SARS COV 2, ne arată că e nevoie de ajutor, pentru a da o șansă vieții. Noi, cei care am trecut prin această boală, mai greu sau mai ușor, dorim să-i sprijinim pe cei mai puțin norocoși să se facă bine”, a declarat unul dintre polițiștii care a donat deja.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba va continua să-i încurajeze pe polițiștii care s-au vindecat de coronavirus să doneze sânge, pentru recoltarea de plasmă imunizantă și face un apel la cetățenii care se află în aceeași situație să se alăture acestei campanii.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax