Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Schimbări în echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia. Cine îi ia locul vicepreședintelui Aurelian Mocan


Publicat

Începând cu data de 21 august 2020, judecătoarea Ștefania Dragoe a fost numită în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia de către Consiliul Superior al Magistraturii, în urma promovării concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Ștefania Dragoe are o vechime în funcția de judecător de 22 ani și a promovat la Curtea de Apel Alba în 1 iulie 2014, în cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal iar din anul 2017 este membru ales în colegiul de conducere al instanței. Originară din Sibiu a început cariera de magistrat la Judecătoria Luduș în 1998, a continuat apoi la Judecătoria Mediaș iar din anul 2004 la Judecătoria Sibiu unde a rămas și după promovarea în anul 2009 în funcția de judecător cu grad de tribunal.

Judecătoarea completează echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia, în urma vacantării postului de vicepreședinte ocupat până în 15 iulie 2020 de judecătorul Aurelian Gheorghe Mocan urmând ca, alături de preşedintele Liviu Gheorghe Odagiu şi vicepreşedinta Oana Maria Petraşcu, să exercite atribuţiile manageriale specifice, în scopul organizării eficiente a activităţii Curţii de Apel Alba Iulia.

În urma promovării aceluiași concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor desfășurat în perioada aprilie-iulie 2020, judecătoarea Oana Maria Petrașcu a fost confirmată începând cu data de 21 august 2020 în funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia pe care o exercita cu delegație din data de 17 ianuarie 2020.

„Echipa managerială și colegii din cadrul Curții de Apel Alba Iulia îi mulțumesc domnului judecător Aurelian Gheorghe Mocan pentru întreaga activitatea desfășurată în calitate de vicepreședinte al instanței în cele două mandate succesive îndeplinite cu profesionalism și dedicare în perioada 15 iulie 2014 – 15 iulie 2020. Domnul judecător Aurelian Gheorghe Mocan rămâne în continuare la fel de implicat în organizarea și coordonarea activității de comunicare și relații publice a Curții de Apel Alba Iulia, în calitate de conducător al Biroului de informare și relații publice din cadrul instanței”, au transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Se închide circulația pe Transalpina, în weekend, între Novaci și Rânca, pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă

Publicat

Circulația rutieră pe Transalpina (DN67C) se închide, sâmbătă și duminică, între Novaci și Rânca, pentru a fi permisă desfășurarea concursului auto Transalpina Challenge, penultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

”Sâmbătă, 19 septembrie și duminică, 20 septembrie, se închide circulația rutieră pe Transalpina (DN67C) între Novaci și Rânca  (km 17+000 – km 22+000), în vederea desfășurării concursului de automobilism sportiv Transalpina Challenge Rânca 2020, astfel:

În data de 19.09.2020, între orele: 08:00-18.00, cu deschidere între orele 13:00 – 14:00

În data de 20.09.2020,  între orele: 08:00 – 17:00, cu deschidere între orele 12:30 -13:30

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360”, transmite CNAIR.

La startul competiției auto s-au înscris 94 de concurenți, un număr record, potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv.

Runda a fost inclusă în ultimul moment în calendarul competițional, pentru a înlocui etapa de la Câmpulung.

Etapa de pe Transalpina va fi comună cu runda din cadrul diviziei a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2, acolo unde sunt un total de 26 de participanți.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

TOATE școlile vor fi închise timp de trei zile, înainte și după alegeri. Monica Anisie: Cursurile vor fi continuate online

Publicat

Toate școlile își suspendă cursurile fizic timp de 3 zile, înainte și după alegeri, anunță ministrul Educației, Monica Anisie, potrivit StirileProTV. Orele vor continua online, a precizat Anisie.

Cursurile din instituțiile de învățământ, adică școli, grădinițe și licee vor fi suspendate vineri, 25 septembrie, luni 28 septembrie și marți, 29 septembrie.

Prin închiderea școlilor, practic acestea vor funcționa la fel ca în scenariul roșu, cu toate cadrele didactice acasă, toți elevii acasă și cursuri desfășurate online.

Urmează ca luni dimineață să fie stabilit dacă această măsură de supendare a cursurilor fizice va fi luată și pentru ziua de joi, 24 septembrie, a mai spus ministrul.

Luni și marți cursurile fizic rămân suspendate pentru a se igieniza și dezinfecta toate sălile în care a avut loc procesul electoral.”

Sursă: Edupedu.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Președintele UDMR Alba: Prefectul refuză să îl elibereze din funcție pe primarul demisionar din Rimetea

Publicat

Președintele UDMR Alba, Arpad Ladanyi îl acuză pe Prefectul județului, Nicolae Albu, că refuză să îl elibereze din funcția de primar al comunei Rimetea, pe Szocs Francisc, care și-a dat demisia din partid în urmă cu mai multe luni. 

”Deși Szocs Francisc și-a dat demisia din UDMR din data de 30 iulie – ceea ce are ca și consecință încetarea mandatului de primar de drept – prefectul refuza emiterea ordinului de încetare, astfel Szocs Francisc exercită în continuare atribuțiile de primar al Comunei Rimetea.

CITEȘTE ȘI: Demisie-surpriză a unui primar din Alba. Partidul cu care a câștigat alegerile în 2016 a notificat Prefectura

Refuzul prefectului de a emite ordinul de încetare a mandatului de primar întrunește elementele constitutive al infracțiunii de abuz în serviciu”, a declarat pentru alba24.ro, Arpad Ladany, președintele UDMR Alba.

În replică, contactat de alba24.ro, Prefectul Nicolae Albu a declarat că nu există rea voință sau discriminare. Acesta a spus că procedura a fost demarată de către Instituția Prefectului, după solicitarea UDMR și că termenul de rezolvare a cererii este de 30 de zile.

Mai mult de atât, Albu a declarat că cererea este înregistrată și prelucrată la biroul juridic al instituției.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Captură impresionantă de droguri a procurorilor DIICOT Alba Iulia: Cocaină în valoare de 80.000 de euro, în urma unui flagrant

Publicat

droguri

Procurorii Serviciului Teritorial DIICOT Alba Iulia au făcut o captură impresionantă de droguri în valoare de aproximativ 80.000 de euro. 

Potrivit surselor juridice alba24.ro, în urma unui flagrant realizat de procurorii DIICOT și forțe de intervenții, în urmă cu câteva zile, asupra unui bărbat au fost găsite aproape 800 de grame de cocaină.

Prețul de vânzare pe stradă al unui gram de cocaină se ridică și la 100 de euro.

Bărbatul asupra cărora au fost găsite drogurile a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luată de magistrații Tribunalului Alba, la propunerea procurorilor DIICOT.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate