Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Schimbări în echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia. Cine îi ia locul vicepreședintelui Aurelian Mocan

Publicat

Începând cu data de 21 august 2020, judecătoarea Ștefania Dragoe a fost numită în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia de către Consiliul Superior al Magistraturii, în urma promovării concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Ștefania Dragoe are o vechime în funcția de judecător de 22 ani și a promovat la Curtea de Apel Alba în 1 iulie 2014, în cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal iar din anul 2017 este membru ales în colegiul de conducere al instanței. Originară din Sibiu a început cariera de magistrat la Judecătoria Luduș în 1998, a continuat apoi la Judecătoria Mediaș iar din anul 2004 la Judecătoria Sibiu unde a rămas și după promovarea în anul 2009 în funcția de judecător cu grad de tribunal.

Judecătoarea completează echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia, în urma vacantării postului de vicepreședinte ocupat până în 15 iulie 2020 de judecătorul Aurelian Gheorghe Mocan urmând ca, alături de preşedintele Liviu Gheorghe Odagiu şi vicepreşedinta Oana Maria Petraşcu, să exercite atribuţiile manageriale specifice, în scopul organizării eficiente a activităţii Curţii de Apel Alba Iulia.

În urma promovării aceluiași concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor desfășurat în perioada aprilie-iulie 2020, judecătoarea Oana Maria Petrașcu a fost confirmată începând cu data de 21 august 2020 în funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia pe care o exercita cu delegație din data de 17 ianuarie 2020.

„Echipa managerială și colegii din cadrul Curții de Apel Alba Iulia îi mulțumesc domnului judecător Aurelian Gheorghe Mocan pentru întreaga activitatea desfășurată în calitate de vicepreședinte al instanței în cele două mandate succesive îndeplinite cu profesionalism și dedicare în perioada 15 iulie 2014 – 15 iulie 2020. Domnul judecător Aurelian Gheorghe Mocan rămâne în continuare la fel de implicat în organizarea și coordonarea activității de comunicare și relații publice a Curții de Apel Alba Iulia, în calitate de conducător al Biroului de informare și relații publice din cadrul instanței”, au transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax