Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Ștrandul de la Schit se redeschide în această săptămână. Au fost scoase la licitație filigoriile și barul din incinta zonei de agrement

Publicat

Albaiulienii dornici de o „bălăceală” la ștrandul municipal de la Schit o vor putea face peste câteva zile. Potrivit reprezentanților Primăriei, în cazul în care condițiile meteorologice vor permite, bazinul se va deschide sâmbătă, 15 iunie. Aceștia au precizat că ștrandul nu a avut parte de lucrări de modernizare.

Odată cu venirea verii și a vacanței, Primăria Alba Iulia se pregătește să deschidă Ștrandul Municipal. Deşi, la finalul anului 2011, administraţia locală a aprobat documentaţia tehnico-economică pentru modernizarea acestei zone de agrement, până acum nu s-a reușit demararea lucrărilor.

În proiectul aprobat în urmă cu doi ani se prevedea amenajarea, în locul bazinului actual, a unei piscine publice, cu un design inspirat din natură care sugerează reprezentarea unui lac cu o insulă. În aceeaşi zonă ar fi fost amplasat un bazin mare de înot, unul de relaxare echipat cu instalaţii pentru masaj, bazin de agrement cu tobogane şi curent de apă, precum şi un bazin mic şi unul de înot pentru copii. Valoarea investiției s-ar fi ridicat la suma de 4.109.418 euro.

Reprezentanții Primăriei spun că, în momentul de față, bugetul local nu permite o investiție în acest sens. „Noi am asigurat condițiile pentru sezonul acesta”, spun aceștia. Nici prețul biletului de intrare nu s-a modificat față de anul trecut și a rămas 1,5 lei pentru studenți și elevi și 3 lei preț întreg.

Odată cu redeschiderea ștrandului, Primăria a scos la licitație și barul din incintă și cele trei filigorii amplasate în zonă. Suprafețele sunt de 5 mp pentru filigorie și 36 mp pentru bar. Prețul de pornire a licitației este de 10,46 lei mp pe lună, iar durata contractului este până la data de 15 septembrie 2013.

Prima licitație a avut loc în data de 10 iunie, iar, pentru că niciun ofertant nu și-a manifestat interesul, aceasta se va relua în data de 14 iunie. Înscrierile pentru cea de-a doua licitația s-au finalizat joi și, potrivit reprezentaților administrației din Alba Iulia, de această dată s-au înscris două societăți comerciale.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. bono

    joi, 13.06.2013 at 19:11

    As dori sa-i vad si pe alesii nostri locali „relaxandu-se” la „strandul municipal”!
    Din pacate acest loc este o rusine pentru oras si nu inteleg de ce nu se concesioneaza aceasta zona pe 49 de ani unei firme private , serioase care sa faca ceva asemanator cu strandul acoperit din Deva, ca sa nu mai vorbesc de complexele de agrement din Ungaria.
    Probabil ca inca nu a venit nimeni cu spaga solicitata!?

  2. Dionis

    joi, 13.06.2013 at 23:53

    E certo, bono!

  3. bbc

    joi, 13.06.2013 at 23:56

    da, lipseste spaga. bine ca macar ati facut poza la toaleta ca sa se vada in ce ne scladam albaiulienii cu ditai cetatea vauban:)))

  4. dan

    vineri, 14.06.2013 at 22:15

    Ar fi mai interesant daca anunturile legate de licitatii si alte evenimente de genul acesta s-ar face cu anticipatie in presa si nu doar dupa ce s-a finalizat inscrierea sau a trecut evenimentul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax