Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Un bărbat întors din străinătate a forțat un geam și a încercat să fugă de la Urgența Spitalului din Alba Iulia

Publicat

Un bărbat care a ajuns joi la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Alba Iulia a forțat un geam și a încercat să fugă.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, nu a fost vorba despre un pacient confirmat sau suspect de COVID-19, conform definiției de caz, ci de un pacient care s-a întors din străinătate și, astfel, a fost nevoit să respecte măsurile impuse de autorități.

Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, după ce a invocat probleme de sănătate.

A avut o atitudine recalcitrantă, violentă și a încercat să părăsească unitatea medicală, fără acordul cadrelor medicale, forțând unul dintre geamurile de la parter, însă a fost prins înainte de a părăsi curtea unității medicale.

Ulterior, a fost readus în cadrul UPU Alba Iulia unde s-au continuat tratamentul și investigațiile. Nu a necesitat internare și a părăsit spitalul cu o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Alba.

Știrea inițială

Potrivit unor surse, bărbatul s-ar fi întors din Franța și era în tranzit prin județul Alba, fiind condus spre un punct de carantină. Acesta a ajuns la UPU Alba Iulia după ce ar fi acuzat dureri de burtă și febră.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a forțat un geam al unui salon și a sărit, de la parterul clădirii, încercând să fugă. Acesta ar fi fost prins în zona porții de intrare în curtea spitalului și condus înapoi în incinta UPU.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    vineri, 27.03.2020 at 07:29

    Au revenit in tara toti ciudatii bolnavi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax