Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat din Alba, băut la volan, a lovit mai multe mașini parcate în Sibiu. Și-a continuat drumul fără un cauciuc

Publicat

Un tânăr din Alba s-a ales cu dosar penal la Sibiu, după ce a condus băut la volan. La momentul în care a fost oprit de polițiști, avea alcoolemie de 0,93 în aerul expirat.

Potrivit presei locale, înainte să fie oprit de polițiști, lovise cu mașina trei autoturisme parcate, în Șelimbăr.

„Am auzit o mare bubuitură și am ieșit să văd ce s-a întâmplat. Era ora 22.10 când am văzut un șofer la vreo 35-40 de ani ce tocmai a lovit trei mașini parcate. Era într-o Skoda cu numere de București. Nu știu, era ori băut, ori drogat.

Am încercat să-i luăm cheile, dar în zadar. Omul a fugit rapid de la locul faptei”, a declarat un martor pentru sibiuindependent.ro.

Aceeași sursă menționează că șoferul a rulat apoi circa șase kilometri fără un cauciuc, în urma impactului cu mașinile parcate, care au fost serios avariate.

IPJ Sibiu a comunicat luni dimineața că ”sâmbătă, 16 octombrie, în jurul orei 23,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Henri Coandă de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în județul Alba”.

Potrivit Poliției testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Având în vedere cele constatate, polițiștii sibieni au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Bărbatul ar fi din Cugir.

sursă imagini: sibiuindependent.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax