Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACȚIUNE a polițiștilor din Alba Iulia. 5 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare, reținute

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHJHSCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Polițiștii din Alba Iulia au organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică o acțiune ce viza depistarea în trafic a persoanelor care conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Au fost reținute 5 permise de conducere pentru alcool și 4 certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 05/06 octombrie 2019, în intervalul orar 22:00-02:00, Poliția Municipiului Alba Iulia a organizat pe raza municipiului și a localităților arondate o acțiune ce viza depistarea în trafic a persoanelor care conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. La acțiune au participat polițiștii rutieri și polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie rutieră.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat 19 abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 4.350 lei, din care 18 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice si 1 la Legea 38/2003 privind trasportul in regim de taxi. Au fost reținute 5 permise de conducere pentru alcool și 3 certificate de înmatriculare.

foto, video: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax